Nové ocenění pro clarion congress hotel Ostrava

14.06.2014 15:37

Clarion Congress Hotel Ostrava byl v rámci soutěže Hotel roku 2014 vyhlášen nejlepším kongresovým hotelem Moravskoslezského kraje, vavříny sbíral i v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů.

Nové ocenění pro clarion congress hotel Ostrava
Foto: red
Popisek: CPI Hotels

Vítěze v sekci Congress vybírala odborná porota, o nejoblíbenějším hotelu v kategorii 4* rozhodla veřejnost. Cenu během slavnostního galavečera v pražském Slovanském domě osobně převzal ředitel Clarion Congress Hotelu, Radim Beneš. „V minulém roce jsme zapracovali na modernizaci a výrazném rozšíření našeho kongresového zázemí, jsem rád, že naše snaha byla oceněna. Radost máme samozřejmě i z vítězství v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů, je to pro nás závazek do budoucna.“, komentoval vítězství Beneš. Ve stejný den navíc Clarion Congress Ostrava obdržel i mezinárodní ocenění Certificate od Excellence od celosvětově uznávaného cestovatelského portálu TripAdvisor.com, kde hotely hodnotí přímo hosté.

Čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel Ostrava provozovaný společností CPI Hotels disponuje největším hotelovým kongresovým centrem v Ostravě a celé severní Moravě. Nabízí ubytování ve 169 moderně zařízených pokojích a apartmá. V roce 2013 prošel hotel výraznou rekonstrukcí, nové tváře se dočkala část pokojů, gastronomické zázemí a restaurace včetně wellness centra. Konferenční prostory doplnila nová kongresová budova, která rozšířila celkovou rozlohu sálů na stávajících 2 000 m2, s největším sálem, který pojme až 900 delegátů. Hotel díky své strategické poloze naproti multifunkční ČEZ Aréně již přivítal řadu významných osobností sportovního a kulturního života. V červnu bude již tradičně hostit atlety mítinku Zlatá tretra Ostrava, v červenci využijí jeho ubytovací kapacity návštěvníci hudebního festivalu Colours of Ostrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…