Nové vlajkové termokamery Fluke přináší laserovou přesnost ostření

17.11.2013 18:27

Automatické ostření LaserSharp™ jako jediné vždy zaručí ostré snímky.

Nové vlajkové termokamery Fluke přináší laserovou přesnost ostření
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Společnost Fluke Corporation dnes představuje nové vlajkové termokamery Fluke Ti řady 200, 300 a 400. Bez zaostřeného obrazu nemusí být měření teploty tak přesná (někdy až o 20 stupňů) a je snazší problém přehlédnout. Nové kamery přináší dvě výjimečná řešení – automatické ostření LaserSharp™ a systém ostření IR-OptiFlex™. Navíc poskytuje flexibilitu, protože v případě potřeby lze použít ruční ostření.

Díky laserové technologii lze s vysokou přesností zaměřit na cíl a spolehnout se, že získaný snímek a měřené teploty odpovídají místu zaostření. Řešení problémů tak nikdy nebylo jednodušší, a ukončila tak metody měření formou pokus-omyl. Kamera je schopna zaručit správné podklady při každém záběru.

Systém poznámek IR-PhotoNotes™

Získat přesný popis situace problematické oblasti lze pořízením více dokumentačních fotografií do jednoho souboru. Lze tak přidat fotografie měřeného zařízení, typových štítků motorů, dveří dílny nebo jakýchkoliv jiných užitečných nebo důležitých informací pro reportování stavu.

Technologie IR-Fusion®

Kamery umožňují zaměření a nahrávání digitálních a infračervených snímků v jediném snímku pro přesné dokumentování problematických oblastí. Jedinečný režim Fluke AutoBlend™ pak generuje částečně průhledné snímky, které zaručují rychlé a jednoduché odhalení i vysvětlení problému.

Vícerežimový záznam videa

Jako aktuálně jediné infračervené kamery v oboru nabízí možnost záznamu automaticky ostřeného videa ve viditelném i infračerveném spektru. Lze tak sledovat procesy v průběhu času, snadno vytvářet protokoly s infračerveným videem a řešit problémy po jednotlivých snímcích. Díky snadnému stažení do počítače lze video kdykoliv přehrát a analyzovat. V každém momentu lze z videa vytvořit infračervený snímek a pracovat s ním obvyklým způsobem.

Odolné provedení a ovládání jednou rukou

Fluke jako první v oboru přišlo s pádovou odolností a stejně je tomu i u nových modelů. Novinky jsou zkonstruovány tak, aby vydržely pád z výšky 2 metrů, odolávaly vodě a prachu (krytí IP54) a mohly vždy pracovat naplno. Přichází s vyváženým a odlehčeným designem, ostřením na jedno stisknutí, laserovým zaměřovačem, elektronickým kompasem pro definici polohy a svítilnou pro osvětlení tmavých míst.

Špičková kvalita obrazu

Modely Ti400, Ti300 a Ti200 jsou vybaveny vysoce citlivým IR detektorem s rozlišením až 320 x 240 pixelů, 5MPx digitálním fotoaparátem, výstupem videa HDMI a displejem LCD s vysokým rozlišením 640 × 480 pixelů. Díky tomu a technologiím jako IR-Fusion® a automatickému ostření LaserSharp™ jsou výsledné snímky jasnější, čistší a ostřejší, a vedou ke kvalitnějšímu informování a kvalifikovanějším řešením.

Připraveni na budoucnost

Nové kamery jsou připraveny na nové výzvy. Už nyní obsahují technologie a možnosti, které bude možné aktivovat aktualizací firmwaru pomocí dodávaného softwaru SmartView®. Dalším krokem je spolupráce s mobilními zařízeními na bázi iOS, tedy iPhone nebo iPad pro odesílání měření a reportů přímo z místa měření.

Termokamery Fluke Ti200, Ti300 a Ti400 jsou již v prodeji a další informace naleznete zde: www.fluke.cz.

Další informace o přístrojích Fluke a aplikacích a pomoc s vyhledáním nejbližšího distributora lze získat na e-mailu info@fluke.cz nebo na webových stránkách společnosti Fluke na adrese http://www.fluke.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…