Nové webové stránky Národního památkového ústavu

02.03.2016 22:07

Od pondělí 29. února 2016 má Národní památkový ústav nové webové stránky. Oproti předchozím v sobě zahrnují jak informace o instituci a sekci pro vlastníky památek, tak i jednotlivé weby 110 objektů ve správě NPÚ. Jsou připraveny pro mobilní i pro standardní verzi zobrazení, to v několika rozlišeních.

Nové webové stránky Národního památkového ústavu
Foto: NPÚ
Popisek: Národní památkový ústav

Po spuštění se zaměříme na postupné odstranění technických nedostatků a samozřejmě budeme doplňovat obsah jednotlivých stránek v hlubších strukturách.

Věříme, že s novým webem se bude dobře pracovat jak zaměstnancům na jednotlivých pracovištích Národního památkového ústavu, tak i všem ostatním, kteří se na péči o památky podílejí nebo je „jenom“ obdivují a mají je rádi. Současně doufáme, že nový web ocení i návštěvníci hradů, zámků a dalších objektů v majetku státu, které Národní památkový ústav spravuje. Nová struktura obsahu i grafická podoba by jim měly usnadnit orientaci při vyhledávání základních informací a přinést i tipy na výlety nebo na prázdninová putování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…