Novelu zákona o ochraně přírody a krajiny na půdě Poslanecké sněmovny blíže představil seminář MŽP

29.02.2016 12:35

Ministerstvo životního prostředí dnes na půdě Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR uspořádalo seminář na téma "Nová právní úprava národních parků v novele zákona o ochraně přírody a krajiny“.

Novelu zákona o ochraně přírody a krajiny na půdě Poslanecké sněmovny blíže představil seminář MŽP
Foto: mzp.cz
Popisek: Ministerstvo životního prostředí ČR

Seminář nabídl komplexní pohled na návrh novely, která je v současné době projednávána ve výborech Poslanecké sněmovny, včetně jejích hlavních cílů a přínosů. Novou právní úpravu národních parků v novele zákona o ochraně přírody a krajiny představilo vedení MŽP a z regionálního pohledu ji okomentovali zástupci Správy a regionu KRNAP. Po vystoupení přihlášených účastníků probíhala široká diskuze k tématu. Seminář byl volně přístupný pro veřejnost. Za odbornou veřejnost a zainteresované strany na něj byli zejména zváni předsedové a místopředsedové rad jednotlivých národních parků, zástupci samospráv jako předsedové a další představitelé svazů obcí regionů NP, akademičtí pracovníci z oborů přírodních, lesnických, právních a dalších věd, kteří se problematikou národních parků dlouhodobě zabývají, a zástupci nevládních organizací.

Zvukový záznam semináře MŽP najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…