Novinka VMware® vCenterTM Log InsightTM nabídne pokročilé analytické funkce

18.06.2013 14:21

Společnost VMware, Inc. (NYSE:VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, představila VMware® vCenter™ Log Insight™, nový automatizovaný produkt pro analýzu a správu logů uzpůsobený pro éru cloudu. Rozšířením analytických funkcí i na logy umožňuje VMware IT organizacím získat v reálném čase informace z obrovského množství logovacích dat vygenerovaných aplikacemi, fyzickým hardwarem a virtuální infrastrukturou. Díky tomu je možné minimalizovat dobu věnovanou řešení problémů, zlepšit provozní efektivitu a redukovat náklady na IT.

Novinka VMware® vCenterTM Log InsightTM nabídne pokročilé analytické funkce
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

„Dynamická virtuální a cloudová prostředí vyprodukují obrovské množství strukturovaných a nestrukturovaných dat, která vyžadují analytické nástroje pro získání informací v reálném čase a přehledu o procesech v rámci IT infrastruktury a aplikací,“ řekl Michal Stachník, country manager pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti VMware. „S produktem VMware vCenter™ Log Insight™ rozšiřujeme náš analytický přístup, abychom mohli IT administrátorům a provozním týmům zajistit aktuální a podrobný přehled o strojově generovaných datech. Propojením novinky VMware vCenter Log Insight se špičkovým produktem VMware vCenter™ Operations umožníme našim zákazníkům využívat výhody tohoto unikátního řešení, které zjednodušuje řešení problémů v dynamických virtuálních a cloudových prostředích.“

O VMware

Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 4,61 miliardy USD v roce 2012 má VMware více než 480 tisíc zákazníků a 55 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…