Novinky z oborů bezpečnosti připravuje veletrh FSDays 2016

29.02.2016 15:15

Ve dnech 20. – 24. září 2016 se letňanský výstavní areál PVA EXPO PRAHA stane významným místem setkání odborníků z oblasti bezpečnosti. Přípravy již 8. ročníku mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 (FSDays 2016) jsou v plném proudu.

Novinky z oborů bezpečnosti připravuje veletrh FSDays 2016
Foto: FSDays
Popisek: PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 (FSDays 2016)

„V letošním roce představí veletrh FSDays opět nejžhavější novinky z oborů bezpečnosti.  Nejnovější trendy, řešení a postupy v systémech protipožární ochrany, zabezpečení, ostraze a ochraně objektů i systémech pro inteligentní budovy budou prezentovat zástupci významných českých i zahraniční značek,“ sděluje Aleš Beneš, ředitel společnosti Mascotte s. r. o., která stojí za kompletní organizací veletrhu.

FSDays si za dobu svého trvání získal pověst kvalitního odborného veletrhu. Orientuje primárně na odborného návštěvníka z řad montážních a realizačních firem, odborníky z nejširšího spektra oborů bezpečnosti, bezpečnostních složek státu, tj. organizátorem a partnery akce pečlivě vybraných a pozvaných cílových skupin návštěvníků. Oslovuje tak k prezentaci a propagaci svých produktů a služeb především společnosti - výrobce, dovozce a distributory jednotlivých světových značek zabezpečovací techniky.

V souvislosti se souběžně konaným stavebním veletrhem For Arch si samozřejmě své místo mezi vystavovateli úspěšně nacházejí i firmy specializující se na „konečného spotřebitele“ - zákazníka se zájmem o bezpečnostní systémy pro domácnosti, rodinné domy, bytové domy, firmy, … apod.

Na výstavní ploše 1.200 m2 se v září představí nejnovější technologie z oborů fire & security, IT bezpečnosti, integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací, nejvýznamnějších společností zastoupených na našem trhu. FSDays přinese nové trendy, informace, zajímavosti ze světa bezpečnosti odborným návštěvníkům a přívržencům B2B sektoru, stejně tak jako široké veřejnosti. Každoročně jej shlédne více než 70.000 návštěvníků z České republiky i ze zahraničí. 

Nedílnou součástí veletrhu jsou odborné doprovodné programy, konference, semináře a workshopy. Pro letošní ročník chystá organizátor opět velmi zajímavá a atraktivní témata reagující na aktuální dění v oboru bezpečnosti.

Generálním partnerem veletrhu je Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Veletrh podporuje řada významných odborných partnerů.
2. uzávěrka přihlášek s cenovým zvýhodněním je do 31. 5. 2016.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se veletrhu FSDays 2016 najdete na www.fsdays.cz.

Na setkání s Vámi v roce 2016 se těší realizační tým veletrhu a společnosti Mascotte s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…