Novoročenky konta Bariéry ...jsou jiné

02.10.2015 13:33

Výrobců novoročenek a těch, kteří je nabízejí, je u nás bezpočet. Někteří z nich avizují, že část svých příjmů převádějí na účty neziskových organizací. Ano, pravdou ale je, že se jedná o převody ve výši několika procent. V případě novoročních přání Konta Bariéry už devátý rok platí, že sedmdesát procent z prodejní ceny je věnováno pomoci lidem s handicapem.

Novoročenky konta Bariéry ...jsou jiné
Foto: Konto Bariéry
Popisek: Jedna z novoročenek Konta Bariéry

Řada zájemců o novoročenky už při pouhém vyslovení jména Konta Bariéry obrací svoji pozornost jinam, protože buďto nemají zájem pomáhat nebo chtějí pomáhat někomu jinému, než Kontu Bariéry,  nebo si myslí, že ceny novoročenek u konkurenčních dodavatelů jsou výrazně nižší, protože je nenavyšují o položku dobročinnosti. Pravda je ale jiná...

Novoročenky, které nabízí Konto Bariéry, můžou pomoci komukoliv. Přesněji řečeno, když si je někdo koupí, může si přát, aby jeho investice pomohla přesně tam, kde  to on chce. Postup je jednoduchý a je velmi stručně popsán přímo v nabídce novoročenek. Konto Bariéry si v žádném případě neuzurpuje právo rozdělovat získané finanční prostředky výhradně na základě vlastního rozhodování.

Pokud se týká prodejní ceny, tak i zde je to jinak, než by se mohlo na první pohled zdát. Ceny, za které Konto Bariéry novoročenky nabízí, jsou srovnatelné s cenami konkurence, a to přesto, že je v nich zabudované velké procento příjmů určených pro dobročinnost.

FIREMNÍ NOVOROČENKY KONTA BARIÉRY MŮŽOU POMOCI KOMUKOLIV / Hledáte dodavatele originálních nebo klasicky pojatých či naopak moderně zpracovaných tištěných a elektronických novoročních přání ? Zkuste si prohlédnout letošní nabídku Konta Bariéry.  Pokud si některé z více než stovky přáníček vyberete, můžete svojí investicí pomoci komukoliv, na kom Vám záleží. Informace o tom, jak to velmi snadno udělat, jsou součástí nabídky novoročenek, kterou najdete na internetových stránkách spolupracující agentury Antipol Brno (www.antipol.cz). Když nebudete mít speciální přání, bude sedmdesát procent z vámi uhrazené částky převedeno na pomoc při bezbariérových úpravách škol v České republice.

Kdyby někoho napadlo, že Konto Bariéry nevlastní tiskárnu ani grafické studio a nemůže tedy obsahem a kvalitou svých produktů nikoho oslnit, tak by se velmi divil. Jeho novoročenky připravují a vyrábějí profesionálové, kteří se kromě rozvoje svých odborných schopností věnují i podpoře tak zvaného společensky angažovaného podnikání. To v podstatě znamená, že se rozhodli věnovat podstatnou část toho, co dokážou vydělat, na řešení problémů ve společnosti. Což je ale nijak neomezuje v tom, aby ve svém soukromí žili podle svých představ.

Pokud jsme v titulku tohoto povídání zdůraznili, že novoročenky Konta Bariéry jsou jiné, tak nemůžeme pominout skutečnost, že mají netradiční obsah. Jejich tvůrci je nazvali „vyprávěnkami“. To znamená, že každá novoročenka má svůj vlastní obrazový příběh, který začíná na titulní straně a pokračuje na vnitřních stranách dvoulistových skládaček. Novoroční přání Konta Bary nejsou jednoduché kartičky.

Rozdílů mezi nabídkou Konta Bariéry a jeho konkurence je více. Ten, koho zajímají, si je snadno najde na www.antipol.cz,  což jsou  webové stránky spolupracující agentury Antipol Brno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…