Novou koncertní sezónu v sále budějovického rozhlasu otevře špičkový dixieland

15.01.2017 16:15

Svižný a optimistický dixieland kapely Stanley´s Dixie Street Band odstartuje novou koncertní sezónu ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Ve středu 18. ledna tato pětičlenná kapela velmi vstřícným způsobem spojí tradiční jazz s plejádou starých swingových šlágrů.

Novou koncertní sezónu v sále budějovického rozhlasu otevře špičkový dixieland
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas České Budějovice bude i v letošním roce organizovat pravidelné veřejné nahrávky oblíbených pořadů. „Letos se ještě více chce věnovat projektu Živé regiony, který otevírá budovu rozhlasu kulturním a dalším aktivitám s přímou účasti našich posluchačů. V dalších fázích budeme  projekt posilovat i s novými plány vlastní regionální rozhlasové výroby i pro ostatní stanice Českého rozhlasu,“ dodává Zdeněk Duspiva, ředitel Českého rozhlasu České Budějovice.

Vstup na veřejnou nahrávku je volný, místenky získáte ve vysílání Českého rozhlasu České Budějovice nebo v den koncertu v rozhlasové recepci v ulici U Tří lvů 1.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě nebo na webu Českého rozhlasu České Budějovice:

http://www.rozhlas.cz/cb/neprehlednete/_zprava/novou-koncertni-sezonu-v-sale-budejovickeho-rozhlasu-otevre-spickovy-dixieland--1687417

https://www.facebook.com/events/1424195874280321/

Přejeme příjemný poslech Českého rozhlasu České Budějovice - 106,4 MHz pro jižní Čechy, 103,9 MHz pro Táborsko a 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko. Poslouchat živě i ze záznamu můžete také na webu www.budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…