Nový design webu ČMSS

06.09.2014 16:18

Na známé adrese www.cmss.cz spustila Českomoravská stavební spořitelna nový, redesignovaný korporátní web. Hlavní předností je jeho plná responzivita, zobrazení stránek se přizpůsobuje zařízení, prostřednictvím kterého na web návštěvník vstupuje. Nová stránka je navíc rychlejší a propracovaná navigace usnadňuje orientaci.

Nový design webu ČMSS
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

Hlavní pozornost je věnována návštěvníkovi stránek. Web se lépe a rychleji načítá, což znamená snadnou přístupnost jak pro návštěvníky, tak pro vyhledávače.

Pro lepší orientaci jsou v záhlaví nadále umístěny odkazy na často vyhledávané a hojně navštěvované podstránky: kalkulačky, internetové bankovnictví mojeLiška a sekce „Kde nás najdete“ s odkazy na seznam finančních poradců ČMSS a poradenských míst.

Základní produktovou nabídku nalezne návštěvník v červeném horizontálním, pevně fixovaném menu. Tím je zaručeno, že při pohybu po stránce zůstává nabídka v horní části prohlížeče, čímž je umožněno snadné přecházení do jiných menu.

Nepřehlédnutelné jsou na stránce dva boxy, které odkazují na klíčové produkty, které ČMSS nabízí. Jedná se o stavební spoření a úvěry na bydlení. Návštěvník stránek tak jednoduše najde to hlavní, kvůli čemu na stránky přišel.

Produktové texty, které se zobrazí po rozkliknutí jakékoli záložky, nabízejí návštěvníkům základní informace o daném produktu či službě. Každá ze stránek přitom umožňuje návštěvníkovi zanechat společně s kontaktními údaji i dotaz, který ho zajímá. Tlačítka v horní části stránky a formulář ve spodní části doplňuje box „ZAVOLÁME VÁM ZPĚT“, který může návštěvník kdykoli využít, pokud potřebuje detailnější informace.

Grafická úprava www.cmss.cz odráží též změny korporátní identity: to znamená nové logo, barvy, druh písma a další grafické prvky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…