Nový displej Panasonic odolný proti vodě i prachu

04.08.2013 15:28

Společnost Panasonic Visual System Solutions představila nové profesionální 47" LCD displeje TH-47LFX6 pro venkovní a částečně kryté aplikace digital signage (digitálního zobrazování informací).

Nový displej Panasonic odolný proti vodě i prachu
Foto: red
Popisek: Panasonic

Profesionální LCD displej 47LFX6 s odolností proti prachu a vodě IP44 a vysokým jasem 1 000 cd/m2 nabízejí dokonalý obraz čitelný i za přímého slunečního světla, a jsou ideální pro řadu exteriérových aplikací, jako jsou například:

  • Digitální jídelní lístky před restauracemi rychlého občerstvení (drive-through)
  • Reklamní panely a navigace v obchodních a zábavních centrech
  • Upozornění a navigace v areálech vzdělávacích institucí
  • Informační panely na autobusových a vlakových nádražích a reklamní panely v hlavních bodech veřejné dopravy

Pro displej 47LFX6 je charakteristická jeho schopnost zajistit čitelnost informací i za nepříznivých podmínek jako jsou horko, vlhkost, extrémní chlad nebo vysoký sluneční svit. Displej je vybaven nerezavějícím hliníkovým tělem a temperovaným sklem, které umožňuje bezpečné venkovní používání. Dle potřeby lze nainstalovat na šířku nebo na výšku a je vybaven vodotěsným krytem všech napájecích a signálových kabelů, který zároveň chrání před neoprávněnou manipulací. Na rozdíl od většiny venkovních displejů, které vyžadují samostatné rozměrné a drahé skříně s vytápěcími a chladicími prvky, nevyžaduje displej 47LFX6 speciální řízené klima. Díky tomu je celková instalace mnohem spolehlivější, levnější a energeticky úspornější.

Statický obraz i video jsou na displeji 47LFX6 zobrazovány jasně i v osvětlených prostorách, takže informace jsou zřetelně čitelné i na přímém slunečním světle. Displej je vybaven vzduchem chlazeným systémem, který eliminuje zvýšení teploty na přímém slunečním světle a brání výpadkům provozu. Zobrazovací panel IPS se širokým pozorovacím úhlem poskytuje jasný a ostrý obraz s věrnými barvami při pohledu z jakékoliv strany.

Mezi výhody tohoto displeje patří také nízká spotřeba energie a široká škála profesionálních funkcí jako je technologie DIGITAL LINK, řešení s jediným kabelem LAN1, které umožňuje uživatelům přenášet do displeje obraz, zvuk a řídicí signály na vzdálenost až 100 metrů. To umožňuje instalaci přehrávačů multimédií nebo zdrojů obsahu uvnitř budovy pro jejich snazší obslužnost a eliminuje potřebu chránit tato zařízení před výkyvy teplot. Technologie DIGITAL LINK také umožňuje dálkové sledování stavu a ovládání displeje s přenosem údajů o teplotě, o zanesení filtrů, o zablokování ventilátorů apod., což umožňuje rychlou reakci na poruchy zařízení.

„Poptávka po řešeních digitálního zobrazování informací roste a přibývá také možností využití této technologie v širší škále aplikací, která zahrnuje i venkovní prostředí,“ říká Hana Lehutová, marketingová manažerka Panasonic System Communications Company Europe. „Aktuální běžně dostupná řešení vyžadují většinou samostatné skříně, které ochrání displeje určené pro domácí použití před náročnými okolními podmínkami. S modelem 47LFX6 nyní nabízíme firmám odolný, spolehlivý, efektivní a cenově dostupný profesionální displej pro různorodé venkovní instalace. Naše řešení přispívá k rychlé návratnosti investice.“

Další informace o displeji Panasonic TH-47LFX6 a dalších vizualizačních řešeních naleznete na webu business.panasonic.eu

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. PSCEU si klade za cíl zlepšovat pracovní prostředí firemních profesionálů a zvyšovat efektivitu a výkonnost jejich organizací. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 68 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2013. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…