Nový propagační materiál Lyžování v Beskydech doplnily webové stránky

01.10.2014 14:20

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p.o. vydalo v září 2014 novou propagační brožuru s názvem Lyžování v Beskydech, která byla realizována z Operačního programu přeshraniční spolupráce 2007-2013 Česká republika – Polská republika pro realizaci mikroprojektů.

Nový propagační materiál Lyžování v Beskydech doplnily webové stránky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lyžaři, ilustrační foto

Součástí projektu bylo také vytvoření nových webových stránek, které obsahují široký přehled nabídky lyžařských areálů v turistické oblasti Beskydy-Valašsko a také na polské straně Euroregionu Beskidy. Stejně jako propagační brožura komplexně informuje návštěvníky o všech dostupných možnostech zimních radovánek či o možnostech trávení volného času. U každého lyžařského střediska naleznete informace o lyžařském areálu, o aktuálním provozu či plánek areálu. Veškeré informace o aktuálních lyžařských podmínkách budou v zimní sezóně průběžně aktualizovány.

Webové stránky jsou připraveny v české a polské mutaci a budou funkční od 1. října 2014. Pro české uživatele jsou k dispozici na adrese www.lyzovanivbeskydech.cz a pro polské pak na adrese www.skibeskidy.pl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…