Nový publicistický pořad – Aréna Jaromíra Soukupa

24.10.2017 10:26

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic, jež neustále zvyšuje svůj podíl na trhu sledovanosti – TV Barrandov – přichází s další novinkou. Generálního ředitele a předsedu představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromíra Soukupa uvidíte v novém diskusním pořadu, který slibuje velkou podívanou.

Nový publicistický pořad – Aréna Jaromíra Soukupa
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

Exkluzivní živý přenos, výjimeční hosté a nový styl politické debaty, kde hlavní úlohu hraje to, co zajímá a trápí diváky – to je Aréna Jaromíra Soukupa, která startuje již dnes večer ve 21.25 na televizi Barrandov. Další premiérové díly poběží každé úterý ve stejnou hodinu.

Jak už sám název napovídá, role moderátora diskuse se ujme generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. „V přímém přenosu budete moci sledovat ostré výměny názorů mezi mými hosty a publikem. Uvidíte, jak jsou si politici a významní lidé veřejného života schopni obhájit svůj názor v situacích, kdy proti nim stojí obyčejní lidé. Na interakci s diváky se už těším a doufám, že pro ně bude nový formát stejně tak atraktivní jako ostatní pořady z naší produkce,“ navnadil diváky Jaromír Soukup, který v prvním díle přivítá odborářského šéfa a předsedu Českomoravské konfederace odborových svazů Josefa Středulu.

Sledujte Arénu Jaromíra Soukupa dnes ve 21.25 na TV Barrandov a nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět věci tak, jak jsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…