Nový trend moderní estetické medicíny: Neinvazivní rhinoplastika

09.10.2014 18:01

Trápí vás tvar vašeho nosu? Od narození je trochu nakřivo, po úrazu je na něm výstupek anebo se vám prostě jen nelíbí? Nemusíte si zoufat a nemusíte ani hned uvažovat o plastické operaci. Existuje totiž způsob, jak problémy tvaru nosu vyřešit neinvazivně, tedy zcela ambulantně a bez jakékoliv rekonvalescence.

Nový trend moderní estetické medicíny: Neinvazivní rhinoplastika
Foto: Mediestetik
Popisek: Mediestetik

Neinvazivní rhinoplastika je bezoperační metoda korekce neestetického tvaru nosu pomocí dermálních výplní (fillerů), která je den ode dne populárnější zejména díky své nenáročnosti a skvělým výsledkům.

„Jde o miniinvazivní ošetření, kdy se příslušné množství kvalitního výplňového materiálu na bázi kyseliny hyaluronové aplikuje pomocí velmi tenké jehličky. Na oblast se před ošetřením nanese anestetická mast, takže pacient necítí žádnou bolest, a dokonce může korigovat proceduru dle svých představ přímo v jejím průběhu tak, aby ošetření splnilo všechny jeho představy,“ vysvětluje dermatolog kliniky estetické medicíny Mediestetik MUDr. Helena Reisingerová.

Ošetření je hotové přibližně za hodinu a bezprostředně po něm se pacient zase může vrátit do práce nebo na schůzku s přáteli, protože nezanechává žádné stopy a není po něm třeba žádná rekonvalescence.

„Efekt procedury je velmi přirozený a trvá. Doba, za niž tělo dermální výplně odbourá, závisí vždy zejména na rychlosti metabolismu organismu, takže je u každého pacienta individuální. Obecně ovšem dokáže efekt modelace vydržet šest až dvanáct měsíců, po jejichž uplynutí lze ošetření opakovat,“ říká lékařka.
Jen samotný filler však není zárukou úspěchu. K jeho nejefektivnějšímu použití je samozřejmě potřeba zejména kvalifikovanost a absolutní profesionalita lékaře a také striktní sanitárnost prostředí. „Klient se musí v péči lékaře cítit bezpečně a pohodlně a v neposlední řadě musí mít také možnost průběžně korigovat efekt filleru v průběhu jeho aplikace tak, aby byla jeho představa do puntíku splněna,“ uzavírá lékařka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…