Novým generálním ředitelem Vojenské zdravotní pojišťovny ČR se stal Josef Diessl

18.03.2017 9:04

Nový generální ředitel Vojenské zdravotní pojišťovny ČR Ing. Josef Diessl se 15. března 2017 ujal své funkce, do které ho Správní rada jmenovala na základě úspěšně absolvovaného výběrového řízení. Pátá největší zdravotní pojišťovna, která pečuje o více než 700 tisíc klientů, má tak po osmi letech nového ředitele.

Novým generálním ředitelem Vojenské zdravotní pojišťovny ČR se stal Josef Diessl
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze má za sebou dlouholetou praxi ve vysokých manažerských vedoucích pozicích. Velkou část své profesní kariéry působil Ing. Josef Diessl v oblasti zdravotnictví, např. v pozici ředitele Vysokomýtské nemocnice nebo ve vedení společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s.

Téměř deset let vedl pobočku Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR v Hradci Králové.

Dle výběrové komise prokázal ing. Josef Diessl nejlepší předpoklady pro vedení VoZP ČR ze všech kandidátů, kteří se do otevřeného výběrového řízení přihlásili.

“Vysoce prestižní pozice generálního ředitele Vojenské zdravotní pojišťovny je pro mne dosavadním vrcholem mé profesní kariéry a jsem připraven v ní maximálně uplatnit znalost problematiky veřejného zdravotního pojištění a detailní znalost prostředí včetně kritických míst v současném postavení poskytovatelů zdravotní péče,” řekl Josef Diessl, nastupující generální ředitel VoZP.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…