Novým ředitelem Evropského inovačního centra společnosti Eaton se stává Engelbert Hetzmannseder

24.07.2014 20:17

Engelbert Hetzmannseder byl jmenován ředitelem Evropského inovačního centra Eaton (EEIC), které se nachází v Roztokách u Prahy. Nahrazuje na této pozici Jana Vondraše, jenž nedávno společnost Eaton opustil. Přímým nadřízeným Hetzmannsedera je výkonný viceprezident a technologický ředitel společnosti Eaton, Ram Ramakrishnan.

Novým ředitelem Evropského inovačního centra společnosti Eaton se stává Engelbert Hetzmannseder
Foto: Eaton
Popisek: Eaton

Engelbert Hetzmannseder bude úzce spolupracovat s regionálními podniky Eaton, výrobou, univerzitami a institucemi státní správy, aby zajistil inovativní řešení pro zákazníky společnosti Eaton a podpořil organický růst EEIC.

„Engelbert je kreativní lídr orientovaný na výsledek. Ve společnosti Eaton působí již 19 let. Jeho znalosti technologií, produktů a procesů Eatonu budou klíčovým zdrojem pro růst a rozvoj našeho týmu,“ uvedl Ramakrishnan.

Hetzmannseder odstartoval svou kariéru v Eatonu v roce 1995. Před jmenováním do pozice ředitele Evropského inovačního centra Eaton působil jako ředitel techniky v týmu Corporate Research and Technology. Před touto funkcí zastával různé technologické a strojírenské vedoucí pozice s rostoucí odpovědností v organizaci Electrical Components, inovačním centru Eaton a divizích Aerospace Controls, Industrial Controls, Residential Products v Americe a Power Distribution Components v regionu EMEA. Působil také jako vedoucí integrace výzkumu a vývoje v německém Bonnu v týmu podílejícím se na akvizici společnosti Moeller.

Před příchodem do společnosti Eaton byl Hetzmannseder asistující profesor na Technické univerzitě ve Vídni. Je držitelem doktorátu v oboru elektrotechnika/spínací technologie z Technické univerzity ve Vídni.

Společnost Eaton je diverzifikovaná společnost pro správu napájení poskytující energeticky účinná řešení, která pomáhají zákazníkům efektivně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii. V roce 2013 dosáhly tržby společnosti 22 mld. USD. Společnost Eaton má přibližně 103 000 zaměstnanců a své produkty dodává zákazníkům ve více než 175 zemích. Další informace naleznete na www.eaton.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…