Novým ředitelem IPR se stal Ing. arch. Petr Hlaváček

25.02.2015 10:33

Rada hl. m. Prahy na svém zasedání schválila výběr nového ředitele Institutu plánování a rozvoje hlavního města Prahy (IPR) Ing. arch. Petra Hlaváčka, kterého v rámci výběrového řízení doporučila sedmičlenná hodnotící komise. Ing. arch. Petr Hlaváček působí jako proděkan fakulty architektury ČVUT a hodnotící komisi zaujal svoji koncepci rozvoje a práce IPR.

Novým ředitelem IPR se stal Ing. arch. Petr Hlaváček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

„Moje priority spočívají jednak v ideové a jednak v praktické rovině. V té ideové jim pracovně říkám tři K - zlepšení komunikace uvnitř IPR, směrem k Radě hl. m. Prahy a směrem k odborné i laické veřejnosti. Z praktických úkolu považuji za prioritu uvést v život Strategicky plán," sdělil radním Petr Hlaváček.

Do výběrového řízení, které trvalo měsíc a půl, se přihlásilo celkem 11 uchazečů, do ústního kola následně postoupilo pět uchazečů, přičemž jeden z nich na ústní pohovor vůbec nedorazil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …