Novým ředitelem Nemocnice Břeclav se stal Jiří Jurník

28.01.2016 13:00

Jednomyslně schválila Rada Jihomoravského kraje 28. ledna 2016 na funkci ředitele krajské příspěvkové organizace Nemocnice Břeclav Jiřího Jurníka. Jmenovací dekret převzal nový ředitel, který se funkce ujme 1. února 2016, od hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška.

Novým ředitelem Nemocnice Břeclav se stal Jiří Jurník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

„Radní rozhodli jednomyslně. Berte to jako silný mandát pro výkon své funkce. Břeclav si zaslouží  dobrého manažera, včetně krizového manažera, a já věřím, že situaci v nemocnici stabilizujete, a ve spolupráci se zřizovatelem bude Nemocnice Břeclav standardně fungovat,“ popřál hejtman Michal Hašek novému řediteli.

„Ředitelem se stal na základě jednomyslného doporučení výběrové komise Jiří Jurník, který je zkušeným a respektovaným manažerem ve zdravotnictví, s dlouholetou praxí v oblasti poskytování zdravotních služeb. Od prosince 2015 byl pověřen vedením nemocnice, poté, co na svoji funkci rezignovala dosavadní ředitelka Janka Bambasová,“ uvedl náměstek hejtmana Marek Šlapal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…