Novými posilami obchodního týmu Pioneer Investments jsou Grégr a Prchalová

13.09.2013 10:28

Obchodní tým investiční skupiny Pioneer Investments získal dvě nové posily – Tomáše Grégra v pozici manažera pro prodej a distribuci a Martinu Prchalovou na postu manažera pro vztahy s klíčovými klienty. Grégr a Prchalová jsou zodpovědní za podporu sítě externích investičních zprostředkovatelů pod vedením Vítězslava Havliše, ředitele obchodu pro externí sítě Pioneer Investments ČR.

Novými posilami obchodního týmu Pioneer Investments jsou Grégr a Prchalová
Foto: Pioneer Investments
Popisek: Pioneer Investments

Tomáš Grégr (27) zastává od června 2013 funkci manažera pro prodej a distribuci, a je tak zodpovědný za podporu distribuce produktů Pioneer Investments.

Své pracovní zkušenosti získal mimo jiné jako poradce-specialista v oboru pojišťovnictví a nezávislý finanční poradce. Je absolventem obchodní akademie v Praze 6 a v současné době studuje obor ekonomie, management a řízení lidských zdrojů na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze.

Mezi jeho záliby patří finance, komunikační dovednosti a psychologie prodeje a sport (fotbal, fitness).

Martina Prchalová (26) nastoupila na pozici manažera pro vztahy s klíčovými klienty v červenci 2013. Je zodpovědná především za komunikaci s centrálami externích investičních zprostředkovatelů a jejich obchodní podporu. Před nástupem do Pioneer Investments působila mimo jiné jako nezávislá finanční poradkyně, administrativní podpora a účetní specialistka v oboru stavebnictví. Je absolventkou obchodní akademie v Praze 4 a v současnosti studuje obor všeobecné ekonomie na Vysoké škole manažerské informatiky, ekonomiky a práva v Praze.

Mezi její záliby patří kultura (kino, divadlo), sport a četba české beletrie.

O Pioneer Investments

Pioneer Investments je součástí přední bankovní skupiny UniCredit a v oblasti řízení podílových fondů na světovém trhu působí již více než 85 let. Historie Pioneer Investments sahá až do roku 1928, kdy byl založen třetí nejstarší fond v USA s názvem Pioneer Fund. V současné době působí skupina Pioneer Investments ve 26 zemích a pracuje pro ni více než 2 000 zaměstnanců, včetně 330 investičních profesionálů.

Závazkem Pioneer Investments je především poskytování excelentních služeb. Investiční filozofie skupiny je založena na hledání a vytváření přidané hodnoty díky nezávislému analytickému výzkumu a disciplinovanému investičnímu přístupu zkušených portfolio manažerů. Díky tomu může Pioneer Investments svým klientům nabídnout konkurenceschopné investiční produkty vysoké kvality, které by měly obstát za všech okolností, které budoucnost přinese. K zajištění inovativní a konzistentní produktové strategie v globálním měřítku skupina využívá tří specializovaných center v Dublinu, Londýně a Bostonu.

Pioneer Investments celosvětově spravuje aktiva v hodnotě více než 162,6 miliard EUR (k 30. 6. 2013). V České republice poskytuje služby od roku 1995, a to jak individuálním, tak institucionálním klientům a nadacím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…