O společenské odpovědnosti ArcelorMittalu informuje nový web

25.06.2013 10:28

Společnost ArcelorMittal Ostrava spustila nové internetové stránky, které budou informovat o jejích společensky odpovědných činnostech.

O společenské odpovědnosti ArcelorMittalu informuje nový web
Foto: Archiv
Popisek: Arcelor Mittal

Chce tak veřejnosti nabídnout vhled do těchto aktivit, které jsou klíčovou součástí řízení firmy. Na webu kromě informací a novinek nechybí ani multimediální obsah. Strategie společenské odpovědnosti ArcelorMittal má čtyři oblasti: investice do vlastních zaměstnanců, výroba trvale udržitelné oceli, podpora místní komunity a transparentní řízení.
 
Za posledních deset let společnost například investovala do ekologizace výroby 4 miliardy korun, díky čemuž snížila emise prachových částic o 67 % nebo věnovala 458 milionů korun na podporu dobročinných a jiných projektů v Moravskoslezském kraji. „Společenská odpovědnost pro nás není prázdným pojmem, ale neoddělitelnou součástí fungování naší firmy. Novými webovými stránkami chceme veřejnosti poskytnout přehled našich aktivit v této oblasti a další možnost, jak nás kontaktovat,“ vysvětluje Monika Pěnčíková, vedoucí oddělení firemní odpovědnosti a sociálních služeb ArcelorMittal Ostrava.
 
Stránky najdete na adrese www.amoprovas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…