O2 přináší neomezené tarify na pevných linkách. Umožní volat 10 hodin do zahraničí zdarma

30.08.2014 14:30

Neomezené volání na pevná i mobilní čísla v ČR a 10 hodin volání zdarma do nejžádanějších zahraničních zemí od 499 Kč měsíčně. Snížení cen mezinárodních hovorů na mobil i pevnou (od 2,99 Kč/min). Bezdrátový telefon Siemens C610 s unikátní funkcí sledování zvuku zdarma ke každému novému tarifu.

O2 přináší neomezené tarify na pevných linkách. Umožní volat 10 hodin do zahraničí zdarma
Foto: red
Popisek: O2

Volání do zahraničí už nemusí nutně představovat vysokou sumu ve vašem měsíčním vyúčtování. Ať už voláte přátelům do sousedního Německa nebo dětem žijícím za oceánem, můžete nyní díky tarifu Volání Bez zábran výrazně ušetřit. O2 přichází s jedinečnou nabídkou, která kombinuje neomezené volání z pevné linky do fixních i mobilních tuzemských sítí s deseti hodinami volání zdarma do 26 zemí světa na mobilní i pevné linky. Za cenu od 499 Kč měsíčně tak může volat celá rodina dle libosti!

Kromě tarifu Volání Bez zábran si mohou zákazníci vybrat z dalších dvou tarifů, které od 1. září operátor nově nabídne. Základní tarif Volání CZ 50 Kamkoli obsahuje 50 volných minut do fixní i mobilní sítě všech českých operátorů, a to od 149 Kč měsíčně. Tarif Volání O2 Neomezeně umožňuje za měsíční poplatek 249 korun volat neomezeně do pevné i mobilní sítě O2.

"Pevná linka má v českých domácnostech stále své důležité místo, a to hlavně u starších osob, pro které je symbolem bezpečí a neustálé dosažitelnosti. S našimi novými tarify cílíme naopak na mladší rodiny s dětmi. Neomezené volání totiž mohou využít všichni členové domácnosti, umožní jim zůstat v pravidelném kontaktu s rodinou nebo přáteli v zahraničí a zároveň výrazně ušetřit," říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností v O2 Czech Republic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…