ODA spustila kampaň pro nové členy

20.03.2017 14:15

Občanská demokratická aliance dnes zahájila celorepublikovou kampaň pro získání nových členů. „Občanská demokratická aliance je stranou pro aktivní občany a podnikatele, kteří si váží hodnot, na kterých byl založen náš samostatný stát. Stranou pro všechny, kdo už nechtějí jen přihlížet, jak za ně rozhodují mnohdy odborně nekompetentní politici. Jsme přesvědčeni, že takových lidí je u nás mnoho, a že naše praktická a pravicová konzervativně-liberální politika je osloví,“ řekl předseda strany ODA Pavel Sehnal.

ODA spustila kampaň pro nové členy
Foto: ODA
Popisek: Občanská demokratická aliance

ODA při získávání nových členů bude spolupracovat se společností Total Brokers, jejíž makléři na svých pobočkách, po celé České republice, budou lidem nabízet členství v Občanské demokratické alianci. „Disponujeme v České republice velmi hustou sítí profesionálních makléřů a tak považuji za logické, že jsme své služby ODA nabídli. S Občanskou demokratickou aliancí máme v této věci uzavřený standardní obchodní vztah, jehož předmětem je nabídka a administrace vstupu do této politické strany,“ uvedl ke spolupráci s ODA generální ředitel společnosti Total Brokers Jaroslav Čížek.

Kromě přihlášky do strany, letáku s programovými prioritami a stanov budou makléři společnosti Total Brokers oprávněni novým členům ODA předat i dárek předsedy strany Pavla Sehnala. „Každý nový člen ODA po zaplacení symbolického ročního členského příspěvku 200,- Kč dostane jako dárek na uvítanou zdarma celodenní rodinné vstupné do AquaPalace Praha, jehož je pan předseda Pavel Sehnal majitelem. Rozhodl se tímto způsobem poděkovat novým členům jak za jejich vstup do Občanské demokratické aliance, tak i za jejich ochotu aktivně se podílet na správě věcí veřejných pod vlajkou Občanské demokratické aliance,“ dodal ke spuštění kampaně mluvčí ODA Milan Řepka.      

Občanská demokratická aliance je stranou pro aktivní občany a podnikatele. Ambicí ODA je nabídnout platformu politické strany pravicového, konzervativně-liberálního směru. Cílem ODA je umožnit občanům aktivní zapojení do politiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…