OKIN FACILITY bude spravovat budovu Green Gate v Rumunsku

26.03.2014 19:53

Rumunská pobočka předního poskytovatele integrovaného facility managementu OKIN FACILITY RO od letošního března spravuje kancelářskou budovu Green Gate v tamním hlavním městě Bukurešti.

OKIN FACILITY bude spravovat budovu Green Gate v Rumunsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Ve spravovaném objektu OKIN FACILITY RO zajistí technickou správu a údržbu, vnitřní a vnější úklid a služby recepce. Společnost bude zároveň zodpovídat za řízení specifických dodavatelů servisů, zejména chlazení, topení, ventilace, výtahy apod.

„Tato zakázka pro nás představuje významný úspěch a je v souladu se strategickým záměrem OKINu expandovat do dalších zemí. Vítězstvím ve výběrovém řízení jsme zúročili naše dlouhodobé zkušenosti v regionu CEE,” říká Mirko Kalous, místopředseda správní rady skupiny OKIN.

Budova Green Gate je specifická tím, že splňuje ta nejpřísnější ekologická kriteria. Patří mezi držitele prestižního mezinárodního certifikátu BREEAM pro ekologicky šetrné budovy. Objekty s tímto certifikátem dokážou šetřit provozní náklady, zajistit kvalitní pracovní prostředí a minimalizovat dopad na životní prostředí. „Těší nás, že jsme potvrdili své výsadní postavení v poskytování facility managementu pro ekologicky šetrné budovy a v Rumunsku tak zužitkujeme know-how, které jsme načerpali při správě mnoha zelených budov v Čechách,“ komentuje úspěch v tendru Mirko Kalous.

Správě objektu o rozloze 30 000 m2 se bude věnovat celkem 10 zaměstnanců společnosti. Klientem OKIN FACILITY je Syner Romania, dceřiná společnost stavební, developerské a investiční skupiny S Group Holding, která sídlí v České republice a zaměřuje se na komplexní realizaci v oboru pozemního stavitelství, vodohospodářských a dopravních staveb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…