OKIN FACILITY bude zajišťovat facility management ve více než 140 pobočkách Slovenské spořitelny

21.07.2014 15:00

Přední poskytovatel integrovaného facility managementu ve střední a východní Evropě OKIN FACILITY upevňuje svoji pozici na slovenském trhu. Dceřiná společnost OKIN FACILITY SK, která sídlí v Bratislavě, poskytuje od 1. července 2014 služby facility managementu ve více než 140 pobočkách Slovenské spořitelny.

OKIN FACILITY bude zajišťovat facility management ve více než 140 pobočkách Slovenské spořitelny
Foto: red
Popisek: Okin Group

„Vítězství ve výběrovém řízení na správu pobočkové sítě Slovenské spořitelny na středním a východním Slovensku pro nás představuje obrovský úspěch nejen proto, že se jedná o naši dosud největší zakázku v tomto regionu. Těší nás to také z toho důvodu, že tímto krokem výrazně posílí naše pozice u skupiny ERSTE BANK, pro niž již řadu let spravujeme objekty České spořitelny v České republice,“ říká Martin Šmíd, Výkonný ředitel divize OKIN FACILITY pro obchod.

V pobočkách Slovenské spořitelny bude technickou správu, energetický management, pohotovostní služby a revizní činnosti zajišťovat 12 až 14 nových pracovníků. Součástí smlouvy, uzavřené na dobu neurčitou, je i provoz vlastního helpdesku a provozního systému (CAFM), podporující efektivní rozhodování, plánování a kontrolu při správě objektu.

„Spolupráce s ERSTE BANK touto zakázkou nekončí. V jednotlivých zemích plánujeme rozšíření služeb například o úklid či odpadové hospodářství. Naší ambicí je začít poskytovat služby pro skupinu ERSTE i v Rumunsku a Srbsku,“ uzavírá Martin Šmíd.

O společnosti OKIN GROUP, a. s.

OKIN GROUP je přední globální dodavatel efektivních řešení na míru pro podniky ve střední a východní Evropě i v dalších regionech. Na českém trhu působí od roku 1993 a má více než 2000 zaměstnanců. www.okin.eu

OKIN FACILITY je specialista v oboru integrovaného facility managementu. V jeho rámci zajišťuje správu a údržbu budov, bezpečnostní služby, recepce, helpdesk, komplexní úklidové služby a údržbu zeleně. OKIN FACILITY se zaměřuje na technické služby, jako je technická správa, energetický management, mobilní údržba, havarijní služba, revizní činnosti a bezpečnostní audity. OKIN FACILITY nepřetržitě inovuje své služby a svým klientům nabízí unikátní know-how, které mj. čerpá také z členství v mezinárodní alianci European Customer Synergy, působící v 37 zemích Evropy. V současné době OKIN FACILITY poskytuje své služby v ČR, na Slovensku či Ukrajině, v Srbsku, Bulharsku, Rumunsku a v Polsku. Ve zmíněných státech spravuje 9 tisíc objektů s více než 6 miliony m2 podlahové plochy. www.okinfacility.cz

ERSTE BANK je obchodní banka, která sídlí ve Vídni a působí ve střední Evropě. Pobočky má v Bosně a Hercegovině, České republice (Česká spořitelna), Chorvatsku, Maďarsku, Rakousku, Rumunsku (Banca Comercială Română), na Slovensku (Slovenská sporiteľňa) a v Srbsku (Erste Bank Novi Sad).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…