OMV: „Kvalita do ruky“ aneb soutěž o nože a vaření s Italem

19.06.2014 16:20

Jízda s plnou nádrží a atraktivním dárkem k tomu nebo soutěžení na Facebooku a účast ve škole vaření s úspěšným a okouzlujícím kuchařem Emanuelem Ridim? Ať už jste příznivci jednoho či druhého, ideálně obojího, jisté je, že s novou akcí OMV „Kvalita do ruky“, kterou prodejce paliv připravil pro své zákazníky na následující tři měsíce, můžete jen vyhrát.

OMV: „Kvalita do ruky“ aneb soutěž o nože a vaření s Italem
Foto: OMV
Popisek: OMV

Jízda s plnou nádrží a atraktivním dárkem k tomu nebo soutěžení na Facebooku a účast ve škole vaření s úspěšným a okouzlujícím kuchařem Emanuelem Ridim? Ať už jste příznivci jednoho či druhého, ideálně obojího, jisté je, že s novou akcí OMV „Kvalita do ruky“, kterou prodejce paliv připravil pro své zákazníky na následující tři měsíce, můžete jen vyhrát.

„Správný kuchař nedá své nože z ruky“, říká přísloví. A proto těm, kteří ocení skutečnou kvalitu, doporučujeme vydat se na kteroukoli čerpací stanici OMV v České republice a získat svou vlastní sadu prémiových nožů. Kromě tankování kvalitního paliva a široké nabídky doplňkového sortimentu ze shopu - zejména zajímavého výběru vín označených známkou kvality „Emanuele doporučuje“, nebo pohodlného a rychlého nákupu doplňků pro letní vaření a grilování, či čerstvé kávy a pečiva z gastra - mohou zákazníci získat exkluzivní sadu nožů BergHOFF®,“ uvádí marketingová manažerka OMV v ČR Lucie Mašínová a dodává: „Stačí přijet na čerpací stanici, nasbírat všech 8 známek, nalepit je do hrací karty a tu poté vyměnit za vybraný nůž s doplatkem. V kompletní sadě doplněné o profesionální dřevěný blok na ochranu ostří nožů se nachází 6 kusů různých typů nožů a nůžky, jež zcela jistě najdou široké uplatnění ve vaší kuchyni. A jako bonus přidáváme exkluzivní sadu grilovacího náčiní, která zpříjemní letní grilování a posezení s rodinou.“

Akce „Kvalita do ruky“ se však neomezuje jen na čerpací stanice. Hrát mohou i všichni příznivci dobrého kvalitního jídla a vaření, kteří navštěvují čerpací stanice méně či nepravidelně. Dokonce se do sbírání známek už brzy budou moci zapojit také všichni členové multiloajalitního programu iBOD, a to tak, že své ibody vymění v internetovém katalogu odměn iBOD za známku do hrací karty. Otevírá se tak možnost všem partnerům iBODu získat odměny v podobě kvalitních nožů rychleji právě díky síti čerpacích stanic OMV.

„Kvalitní nůž se může hodit i těm, kdo se chtějí osobně setkat a vařit s okouzlujícím šéfkuchařem Emanuelem Ridim. Musejí se ale vydat na sociální sítě“, vysvětluje Lucie Mašínová. Na své facebookové stránce OMV každý týden po dobu 11 týdnů zveřejňuje nový recept od Emanuela Ridiho. Úkolem soutěžících je nahrát na stránku svůj recept a ten, který za daný týden získá nejvíce „lajků“, vyhraje jeden z jedinečných nožů z vysoce kvalitní sady BergHOFF®. Na konci soutěže vybere porota v čele s Emanuelem pět nejlepších receptů. Jejich autory čeká exkluzivní škola vaření s populárním italským šéfkuchařem osobně. Pod jeho vedením budou „brousit“ své kuchařské umění a naučí se kulinářské triky. Neváhejte a zapojte se, akce OMV pro zákazníky „Kvalita do ruky“ běží od 1. května do 23. července 2014. 

Pokročilá technologie firmy, design a nadšení pro kvalitu byly stavebními kameny pro vytváření kolekce Moon značky BergHOFF®. Nože jsou vyrobeny z kované a ručně ostřené nerezové oceli vysoké kvality podle tradice prověřené časem. Jejich ergonomické tvarování zaručující bezpečnost při uchopení a rovnováhu mezi čepelí a rukojetí oceňují uživatelé v 50 zemích na 6 kontinentech. Ostatně, líbí se i Emanueli Ridimu. Být „pečený vařený“ na OMV se prostě vyplatí!

Více informací k akci OMV „Kvalita do ruky“ na čerpacích stanicích naleznete zde: www.omv.cz

O školu vaření s Emanuelem Ridim můžete soutěžit na facebooková stránce OMV Česká republika: www.facebook.com/omvceskarepublika

OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.

Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft

S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…