OMV: V červenci tankujeme v Praze zadarmo!

13.07.2014 16:36

Natankovat si auto v Praze zadarmo? Ne, to není vtip, to je nová hra Rádia Bonton a přední sítě čerpacích stanic OMV s názvem „OMV Plná nádrž zdarma“! Až do 25. července mohou posluchači Rádia Bonton v Praze vyhrát nejprve poukázku na palivo za 2 000 korun a později si dokonce natankovat u OMV úplně zadarmo! Startuje se 7. července!

OMV: V červenci tankujeme v Praze zadarmo!
Foto: OMV
Popisek: OMV

„Začalo léto, prázdniny a s tím i čas cestování. Děti dostaly za vysvědčení dárky, my jsme se rozhodli připravit pro naše zákazníky odměnu a zpříjemnit jim tak letní výlety. Spojili jsme se tedy v Praze s Rádiem Bonton a společně dnes odstartovali velkou prázdninovou hru „OMV Plná nádrž zdarma“, říká marketingová manažerka OMV v ČR Lucie Mašínová a Pražanům vzkazuje: „Nenechte si ujít skvělou letní hru, která v Česku nemá obdoby, a zapojte se do ní kterýkoli pracovní den od 7. do 25. července.“

Do soutěže se může zapojit každý posluchač Rádia Bonton v Praze, kterému už bylo 18 let, a který je registrovaný v bonusovém programu iBOD. Hra bude probíhat ve dvou fázích. Od 7. do 18. července vyzve moderátor posluchače, aby mu zavolali, a to každý pracovní den vždy jednou, kdykoli v průběhu vysílání. Kdo se dovolá jako první, dostane vědomostní otázku se třemi možnostmi odpovědí. Z nich musí v limitu 15 vteřin vybrat správnou odpověď. Pokud se mu to podaří, získává okamžitou výhru v podobě poukázky OMV FLEX CARD s nabitým kreditem na tankování ve výši 2 000,- Kč.

Druhá fáze hry začne 14. července a bude ještě zajímavější. Moderátor vyhlásí každý pracovní den jednou, kdykoli v průběhu vysílání, tzv. „Šťastnou hodinu tankování“. To znamená, že posluchači Rádia Bonton můžou přijet na moderátorem ohlášenou čerpací stanici OMV v Praze a zdarma natankovat. Možnost volného tankování má každý, kdo je registrovaný v bonusovém programu iBOD. Samotná registrace je ale velmi rychlá a snadná, stačí jen vyplnit pár údajů na www.ibod.cz a zapojit se do tohoto jedinečného multipartnerského bonusového programu. „Šťastná hodina tankování“ bude trvat celých 60 minut od okamžiku, kdy ji moderátor vyhlásí. V té době bude na uvedené čerpací stanici OMV jeden zřetelně označený soutěžní stojan, k němuž mohou posluchači Rádia Bonton v průběhu 60 minut přistavit své vozidlo a zdarma si natankovat.

Zbývá už jen naladit Rádio Bonton, pozorně poslouchat a mít po ruce telefon. Přejeme hodně štěstí v soutěži!      

OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.

Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft

S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…