OSOOZ: Den pro štěně

20.08.2016 17:35

Občanské sdružení na ochranu opuštěných zvířat pořádá v neděli 28. srpna 2016 od 14:00 hodin v pražské Stromovce u restaurace Šlechtovka již III. ročník akce Den pro štěně.

OSOOZ: Den pro štěně
Foto: pixabay.com
Popisek: Štěně - ilustrační foto

„Pořádáním Dne pro štěně se již třetím rokem připojujeme k mezinárodní aktivitě nazvané Puppy Mill Awareness Day vzniklé v roce 2004 v USA. Koncem srpna a začátkem září se v zemích Evropy, USA, Kanady i Austrálii pořádají akce, které upozorňují veřejnost na existenci množíren, nelegální obchody se zvířaty a především na jejich utrpení. V České republice jsme zatím, pokud vím, jedinou organizací, která se aktivně zapojila do iniciativy sdružující odpůrce množíren z celého světa,” říká Václava Brabcová, předsedkyně sdružení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…