OZO spouští prémiové kolo hry 3Ď

16.10.2013 13:00

Říjnová kampaň na podporu třídění odpadu nazvaná 3Ď, kterou pro obyvatele ve své svozové oblasti připravila odpadová společnost OZO Ostrava ve spolupráci se statutárním městem Ostravou, vzbudila u Ostravanů obrovský zájem a pozitivní reakce. Do hry se aktivně zapojilo na 5000 hledačů ukrytých schránek. OZO Ostrava se proto rozhodlo nadšené hledače odměnit. Připravilo pro ně jedno prémiové kolo hry 3Ď navíc jako bonus.

OZO spouští prémiové kolo hry 3Ď
Foto: Archiv
Popisek: OZO

Kampaň 3Ď připravila odpadová společnost OZO Ostrava za podpory statutárního města Ostravy jednak jako výzvu obyvatelům Ostravy ke třídění odpadu. Zároveň ale jde také o název zábavné hry o původně sto triček UAX v barvách separačních kontejnerů a další hodnotné ceny – např. 3D domácí kino, digitální fotoaparát, tablet či MP5. Hra začala 16. září a vyvrcholí první listopadový den závěrečnou party. Je určena všem, kdo mají rádi Ostravu a rádi luští hádanky. Trička ze speciální kolekce OZO Ostrava byla ukryta na 100 zajímavých místech v Ostravě a mohl je najít jen ten, kdo vyluštil vědomostní nápovědy vedoucí k těmto místům.

„Věděli jsme, že jsou Ostravané hraví, ale jejich zájem o hru 3Ď naprosto předčil naše očekávání. A jsme jejich obrovským zápalem pro hru velice potěšeni. Rozhodli jsme se proto hráče odměnit prémiovou řadou hádanek, které vedou k nalezení schránek s tričky. Trička prémiového kola budou tentokrát zbarvena oranžově. Oproti předcházejícím třem vlnám hry, které byly v avizovaných termínech zveřejňovány na našem facebooku a webových stránkách, dochází ale k malé změně. To abychom hravé hledače ještě trochu potrápili. A na druhé straně možná i předešli technickým problémům s přetíženým serverem. Ty nás trochu potrápily kvůli nečekaně enormnímu zájmu veřejnosti o čerstvě vyvěšovanou třetí vlnu nápověd,“ vysvětluje s úsměvem tisková mluvčí OZO Ostrava Vladimíra Karasová a pokračuje: „Hledači tentokrát budou muset nejdříve vyluštit kryptogram, který jim napoví, kdy a kde jednotlivé nápovědy k nalezení oranžových triček najdou. Kryptogram zveřejníme již ve středu 16. října na našem facebooku a webových stránkách. A už teď – dle dosavadních zkušeností – si dovolím předpovědět, že jak při luštění samotného kryptogramu, tak i následně při odkrývání jednotlivých hádanek a hledání ukrytých schránek bude rozhodovat doslova každá minuta. Takže luštěte a zbytečně neotálejte, abyste i vy měli své UAX OZO tričko. Věříme, že ani touto prémiovou vlnou hádanek vás nezklameme!“

Také nalezená oranžová trička budou pro své majitele představovat vstupenku na závěrečnou party, která se uskuteční 1. listopadu. Ovšem na rozdíl od účastníků oblečených do triček v barvách separačních kontejnerů, tito se už dle ohlášených pravidel nebudou moci zúčastnit slosování o hodnotné věcné ceny. Jistě ale úplně s prázdnou také neodejdou.

Podrobnější informace ke hře a pravidlům najdete na facebooku a webových stránkách OZO Ostrava.

Hodně štěstí při luštění hádanek a hledání ukrytých triček přeje všem hledačům odpadová společnost OZO Ostrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…