OZP partnerem eAmbulance

17.09.2013 17:00

Systém eAmbulance, elektronické objednávání pacientů do nemocnic zřizovaných Krajem Vysočina (Jihlava, Pelhřimov, Havlíčkův Brod, Nové Město na Moravě a Třebíč), je možno využít také prostřednictvím Asistenční služby OZP.

OZP partnerem eAmbulance
Foto: OZP
Popisek: OZP

Kraj Vysočina a Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP) uzavřely smlouvu o spolupráci, která klientům OZP v Kraji Vysočina přinese vyšší uživatelský komfort při zajištění zdravotních služeb.

„Systém eAmbulance je vítanou příležitostí, jak nabídnout moderní online služby našim klientům na Vysočině a bylo by jen ku prospěchu občanů, kdyby se podobné iniciativy chopily také další regiony,“ dodává vedoucí odboru zdravotních programů a marketingu OZP Mario Böhme.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP)

kód: 207
IČ: 47114321
sídlo: Roškotova 1225/1, 140 21  Praha 4
telefon: 261 105 555
fax: 261 105 300
e-mail: ozp@ozp.cz
elektronická podatelna: https://portal.ozp.cz
internet: www.ozp.cz

OZP je s více než 700 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména online zdravotní deník VITAKARTA.

Svou dobrou pověst mezi zdravotnickou veřejností si OZP trvale zabezpečuje včasnou úhradou všech svých závazků. Pro veřejnost je pak atraktivní zejména tím, že nabízí široké spektrum služeb a vysokou kvalitu, profesionalitu a spolehlivost, s jakou jsou tyto služby poskytovány v optimální síti smluvních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…