OZP zintenzivňuje boj proti civilizačním chorobám

04.06.2015 10:58

Více než 200 tisíc klientů absolvovalo v posledních letech preventivní prohlídky zaměřené na sledování výskytu civilizačních chorob, jako jsou nádorová nebo srdeční onemocnění. V rámci bonusové nabídky je poskytuje bezplatně Oborová zdravotní pojišťovna.

OZP zintenzivňuje boj proti civilizačním chorobám
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

A právě OZP nyní zahajuje další etapu monitorování těchto onemocnění, tentokrát za výrazné pomoci praktických lékařů. S nimi nyní uzavírá smlouvy, na jejichž základě bude bonifikovat ty lékaře, kteří budou sledovat důležité parametry odhalující rizika či samotný výskyt cukrovky, vysokého krevního tlaku a poruchy metabolismu tuků.

Pro vyhodnocování zdravotních parametrů bude sloužit online aplikace, která je součástí portálu OZP VITAKARTA a již několik let usnadňuje praktickým lékařům přehled o jejich registrovaných klientech, kteří jsou pojištěni u OZP.

„Tento projekt je dalším krokem, který umožní rozšiřovat spektrum online služeb do oblasti týkající se přímo zdraví našich pojištěnců. Pokračujeme rovněž ve spolupráci na některých telemedicínských projektech a na propojení Vitakarty s dalšími moderními technologiemi," dodává generální ředitel OZP Ladislav Friedrich.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP)

  • kód: 207
  • IČ: 47114321
  • sídlo: Roškotova 1225/1, 140 21  Praha 4
  • telefon: 261 105 555
  • fax: 261 105 300
  • elektronická podatelna: https://portal.ozp.cz
  • internet: www.ozp.cz

OZP je s více než 735 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména portál VITAKARTA ONLINE, který poskytuje služby první elektronické zdravotní pojišťovny v Česku.

Svou dobrou pověst mezi zdravotnickou veřejností si OZP trvale zabezpečuje včasnou úhradou všech svých závazků. Pro veřejnost je pak atraktivní zejména tím, že nabízí široké spektrum služeb a vysokou kvalitu, profesionalitu a spolehlivost, s jakou jsou tyto služby poskytovány v optimální síti smluvních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…