Obchodní centrum Frýda přivítá za necelý týden první zákazníky

08.11.2014 8:44

Ve čtvrtek 13. listopadu v 11. hodin se nové obchodní centrum ve Frýdku–Místku otevře veřejnosti. Pro návštěvníky je až do neděle 16. listopadu připravený pestrý program s řadou speciálních akcí u jednotlivých prodejců. Na ploše téměř 14 800 m2 bude k dispozici zákazníkům více než šedesát obchodů, supermarket, 5D kino i restaurace, kavárna a provozovny rychlého občerstvení.

Obchodní centrum Frýda přivítá za necelý týden první zákazníky
Foto: Frýda
Popisek: Vizualizace obchodního centra Frýda.

Čtvrtek 13. listopadu se stane dnem, kdy FRÝDA přivítá své úplně první návštěvníky a na který naváže čtyřdenní program oslav otevření obchodního centra. Od čtvrtku až do neděle bude v jeho prostorách připravený pro zákazníky celodenní pestrý program s řadou zajímavých akcí, dárků a možností výhodných nákupů u jednotlivých prodejců. 

Čtyřdenní program v hlavní pasáži vyzdobené vánočními dekoracemi bude předzvěstí blížícího se adventu. Děti se mohou těšit na soutěže v duchu zimních radovánek, kreslení na obličej, tvoření vánočních dekorací v kreativních dílnách a další aktivity. Pro ně i ostatní návštěvníky bude také k dispozici portrétistka nebo speciální fotokoutek, ve kterém si užijí spoustu zábavy a odnesou si odtud vtipné fotografie.

Na pódiu se během všech dnů slavnostního openingu vystřídají i místní zájmová sdružení a soubory s řadou kulturních a pohybových vystoupení. „Se svým programem se zde představí  Funky Beat a Activ, sbor a cimbálovka Základní umělecké školy ve Frýdku – Místku, taneční soubor Ostravička nebo třeba družstvo jedenáctinásobných mistryň republiky v moderní gymnastice z 11. ZŠ ve Frýdku – Místku,“ uvádí ředitelka centra Petra Bujnošková a dodává: „Prostor a odměnu, ale dostane každý, kdo v něčem vyniká a bude mít zájem představit své schopnosti a um během Talentmánie našeho obchodního centra.“

V obchodní galerii otevřeného centra naleznou zákazníci kromě řady módních značek, které dosud ve městě nebyly, také možnosti pro trávení volného času, zázemí pro rodiny s dětmi. FRÝDA bude pro zákazníky otevřena každý den, mimo 1. a 2. vánoční svátek a Nový rok. Standardní otevírací doba nákupní galerie bude od 9.00 do 20.00 hodin. Některé z provozoven však mají s ohledem na povahu nabízených služeb otevírací hodiny prodlouženy. Jedná se zejména o supermarketBilla , který bude otevřený již od 7:00 hod.

Výstavba obchodního centra začala na podzim roku 2013. Na prodejní ploše téměř 15 000 m² vzniklo na jednom místě 69 obchodních jednotek, díky nimž se stane FRÝDA největším obchodním centrem ve Frýdku - Místku. Investice v celkové výši 700 mil. Kč zahrnují i revitalizaci okolí centra a břehu řeky Ostravice. Součástí obchodního komplexu je i velkokapacitní parkoviště pro 600 vozů. Otevřením centra vznikne přes 200 nových pracovních míst.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…