Objednejte se na poštu v konkrétní čas

03.08.2016 9:00

Potřebujete si na České poště vyřídit na Czech POINTu své záležitosti? Nyní již nemusíte na pobočce čekat. Stačí se přes internet objednat na konkrétní čas.

Objednejte se na poštu v konkrétní čas
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Česká pošta spustila k 1. 8. 2016 v pilotním provozu novou službu Objednávka na pobočku. Ta přináší zákazníkům jedinečnou možnost zarezervovat si obsluhu na přepážce ve vybraném termínu. Vytvoření objednávky je rychlé a intuitivní. Ve webové aplikaci na www.postaonline.cz/rezervace si stačí vybrat pobočku a požadovanou službu. V pilotním provozu je k dispozici služba Czech POINT. Po zadání termínu návštěvy a uvedení čísla mobilního telefonu nebo e-mailu zašle Česká pošta shrnující avízo.

V den objednávky se stačí dostavit v rezervovaný čas na zvolenou pobočku České pošty a na displeji terminálu vyvolávacího systému stisknout tlačítko „Objednaní klienti“ a zadat rezervační kód, který je součástí shrnujícího avíza. Automaticky se vytiskne pořadový lístek a zákazník bude vyvolán ihned po uvolnění první přepážky obsluhující zvolenou službu.

Služba je dostupná pouze na pobočkách, které jsou vybaveny vyvolávacím systémem nové generace.

Od 1. 8. 2016 je služba k dispozici na poštách: Praha 6, Praha 412, Praha 1, Praha 82, Jablonec nad Nisou 1, Kroměříž 1, Znojmo 2, Litoměřice 1, Ostrava 9 a Valašské meziříčí 1.

Více informací najdete na webové stránce České pošty https://www.ceskaposta.cz/sluzby/ostatni-sluzby/objednavka-na-pobocku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…