Oborová zdravotní pojišťovna je nejkvalitnější pojišťovnou

02.06.2015 12:27

Oborová zdravotní pojišťovna získala nejlepší hodnocení v prvním ročníku Indexu zdraví zdravotních pojišťoven, který zpracovala Platforma zdravotních pojištěnců spolu s experty z oblasti ekonomie.

Oborová zdravotní pojišťovna je nejkvalitnější pojišťovnou
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

Hodnotili kumulovaný rozdíl příjmů a výdajů za posledních pět let na jednoho pojištěnce a výdaje na prevenci na jednoho klienta a jejich meziroční změnu.

„Dosáhnout vyrovnaného hospodaření nebylo v podmínkách uplynulých let hospodářského propadu ani zdaleka samozřejmé. Je to výsledek dobré práce pojišťovny, důsledné kontroly výdajů a péče o hospodárné nakládání s penězi našich klientů. Těm to především říká, že i do budoucnosti jsou v péči pojišťovny, která je sama v dobré kondici,“ uvedl Ladislav Friedrich, generální ředitel Oborové zdravotní pojišťovny.

Mario Böhme, vedoucí obchodního odboru a mluvčí pojišťovny, připomíná, že OZP před nedávnem získala ocenění i v žebříčku CZECH TOP 100: „Z něj Oborová zdravotní pojišťovna vyšla jako nejobdivovanější zdravotní pojišťovna, když v kategorii pojišťoven a penzijních fondů uspěla na čtvrtém místě a nechala všechny ostatní zdravotní pojišťovny za sebou,“ dodává Mario Böhme.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP)

  • kód: 207
  • IČ: 47114321
  • sídlo: Roškotova 1225/1, 140 21 Praha 4
  • telefon: 261 105 555
  • fax: 261 105 300
  • elektronická podatelna: https://portal.ozp.cz
  • internet: www.ozp.cz

OZP je s více než 735 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména portál VITAKARTA ONLINE, který poskytuje služby první elektronické zdravotní pojišťovny v Česku.

Svou dobrou pověst mezi zdravotnickou veřejností si OZP trvale zabezpečuje včasnou úhradou všech svých závazků. Pro veřejnost je pak atraktivní zejména tím, že nabízí široké spektrum služeb a vysokou kvalitu, profesionalitu a spolehlivost, s jakou jsou tyto služby poskytovány v optimální síti smluvních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…