Od nového roku můžete vyřídit své záležitosti na krajském úřadu dříve

01.01.2017 19:50

Krajský úřad Moravskoslezského kraje mění od 1. ledna 2017 úřední hodiny pro veřejnost. Dosud mohli lidé své záležitosti vyřizovat každý den od devíti hodin. V novém roce už mohou vše potřebné obstarat od osmé hodiny ranní.

Od nového roku můžete vyřídit své záležitosti na krajském úřadu dříve
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„Návštěvníkům chceme zajistit co největší uživatelský komfort a dalším krokem ke zkvalitnění služeb je od nového roku prodloužení úředních hodin,“ říká Tomáš Kotyza, ředitel Krajského úřadu Moravskoslezského kraje. Dodává, že dalším chystaným krokem k většímu komfortu poskytovaných služeb bude zprovoznění platebního terminálu na Czech Pointu.„Klienti tak budou moci platby uhradit platebními kartami. Plánovaný termín spuštění je konec ledna roku 2017,“ dodává ředitel Tomáš Kotyza.

Vstřícnější úřední doba krajského úřadu pro veřejnost je jedním z výstupů nově zavedeného systému kvality na krajském úřadě. V roce 2016 proběhl na krajském úřadu úspěšně certifikační audit, na jehož základě získal krajský úřad certifikát prokazující splnění požadavků normy ČSN EN ISO 9001:2016, který potvrzuje, že svou činnost vykonává kvalitně, systematicky, transparentním způsobem založeném na strategickém plánování. „Právě zavedený systém řízení kvality umožňuje pružně reagovat například také na požadavky klientů i úřadu samotného, a tím zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb a spokojenost veřejnosti,“ doplňuje ředitel Tomáš Kotyza. 

Nové úřední hodiny KÚ MSK:
pondělí a středa: 8:00 – 17:00 hodin
úterý a čtvrtek:   8:00 – 14:30 hodin
pátek:                8:00 – 13:00 hodin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…