Olomoucký kraj bude mít svého zástupce v pracovní skupině na ministerstvu dopravy

29.07.2015 19:15

Náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast dopravy Alois Mačák inicioval důležité jednání s ministrem dopravy Danem Ťokem. V pátek 24. července se na Ministerstvo dopravy kromě radního Mačáka dostavil také primátor statutárního města Přerova Vladimír Puchalský a generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic Jan Kroupa.

Olomoucký kraj bude mít svého zástupce v pracovní skupině na ministerstvu dopravy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo dopravy

Na programu jednání byla jak složitá dopravní situace v Přerově, tak i dostavba dálnice D1, dopravní stavby na území města Přerova či dopravní napojení plánované strategické zóny v Bochoři.

„Připravujeme strategickou průmyslovou zónu v lokalitě bývalého letiště Bochoř a napojení silniční a dálniční infrastruktury je pro tento záměr zcela zásadní,“ řekl náměstek hejtmana Alois Mačák.

Ministr dopravy na pátečním pracovním setkání vyjádřil předloženým návrhům určitou podporu. Navíc byla dohodnuta i další spolupráce formou tzv. pracovní skupiny. Ta bude složena ze zástupců Olomouckého kraje, Ředitelství silnic a dálnic ČR a statutárního města Přerov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…