Ondřej Brzobohatý představí zlínskému publiku své debutové album Identity

08.10.2014 19:48

Autorské album Ondřeje Brzobohatého nazvané Identity již pátý měsíc po svém vydání stále zůstává v centru pozornosti posluchačů i médií. Po česko-slovenském duetu Vietor s Peterem Cmoríkem a seriálovém songu Spolu zamířila nedávno do rádií funkově laděná píseň Správci osudů.

Ondřej Brzobohatý představí zlínskému publiku své debutové album Identity
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Album samotné již dosáhlo podle statutu IFPI na Zlatou desku Supraphonu, která bude předána na první zastávce podzimního IDENTITY TOUR, na které se oblíbený muzikant a herec vydává už za pár dní a v rámci kterého se zlínskému publiku představí v úterý 4. listopadu od 19:00 hod. v Městském Divadle Zlín.
Koncerty podzimního turné nabídnou komorní atmosféru a upravený program, opět nejen s písničkami z úspěšného debutového alba Identity. „Pro podzimní turné jsme si vybrali divadla a kulturní domy, jelikož mi přišlo nefér, že zatímco já většinu vystoupení sedím u piana, publikum musí stát,“ vysvětluje s úsměvem Ondřej.

IDENTITY TOUR 2014:

13. 10. – Strakonice
20. 10. – Praha-Uhříněves
21. 10. – Dvůr Králové
22. 10. – Mladá Boleslav
27. 10. – Hodonín
2. 11. – Brno
3. 11. – Prostějov
4. 11. – Zlín
5. 11. – Znojmo
17. 11. – Zábřeh
24. 11. – Plzeň
7. 12. – Praha (2 koncerty)

Informaci o zbývajících vstupenkách najdete na www.ondrejbrzobohaty.cz, vstupenky k zakoupení pak přímo v online předprodeji divadla na www.divadlozlin.cz/cs/vstupenky/.

Ondřej Brzobohatý

Český hudebník, skladatel a herec. Narodil se 2. února 1983. V letech 1998-2004 studoval na Konzervatoři a Vyšší odborné škole Jaroslava Ježka obory skladba, klavír a dirigování, pak pokračoval v studiu filmové hudby u Milana Kymličky. Do roku 2007 působil v kapele Bůhví, od tohoto roku pokračuje v sólové hudební kariéře jako zpěvák a klavírista s vlastní kapelou. Hudebně a producentsky spolupracoval např. s Darou Rollins, Petrem Hapkou, Michalem Horáčkem či Jaromírem Nohavicou, koncertně pak s celou plejádou českých muzikantů. Jako herec působil mj. ve dvou televizních seriálech – Ulice a Gympl (ke kterému složil úvodní skladbu), a dále v divadelních hrách Vyhazovači, Dva na smetišti či v muzikálech Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou. Dodnes je herecky aktivní v Hudebním divadle Karlín a Divadle Radka Brzobohatého. Třikrát moderoval Českého Slavíka, získal cenu TÝTÝ za nejoblíbenějšího herce roku 2012. V květnu 2014 mu u Supraphonu vyšlo první sólové album Identity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec