PODNIKATELÉ: Chceme Němcovou předsedkyní vlády

20.06.2013 18:22

Většina živnostníků a malých a středních podnikatelů si přeje, aby byla předsedkyní vlády jmenována Miroslava Němcová (ODS). Tu v minulých dnech navrhla ODS jako nástupkyni současného premiéra Petra Nečase, který v pondělí podal demisi kvůli aféře Nagyová. Názory podnikatelů na politickou situaci zjišťovala společnost Službomat.cz, která je provozovatelem stejnojmenného nabídkového portálu.

PODNIKATELÉ: Chceme Němcovou předsedkyní vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

Společnost Službomat.cz zjišťovala názor podnikatelů registrovaných na portále Službomat.cz, zda si přejí jmenování Miroslavy Němcové předsedkyní vlády a co na ní nejvíce oceňují. Z oslovených podnikatelů vyjádřilo Němcové podporu 80 %. „Podnikatelé oceňují především to, že Němcová doposud není zapojena do žádné z korupčních kauz. Oceňují také její dlouholeté zkušenosti a velmi vybrané chování, kterým reprezentuje Českou republiku,“ říká ředitel společnosti Službomat.cz Vojtěch Lambert.

„Většina podnikatelů si přeje, aby Němcová udržela vládu až do řádných voleb. Mezi její nejdůležitější úkoly pak podle podnikatelů patří dokončení prováděných reforem, snižování státního dluhu a boj proti korupci. Nejvíce ale podnikatelé doufají v to, že se Němcové podaří uklidnit politickou situaci,“ doplňuje Vojtěch Lambert.

O Službomat.cz

Službomat.cz s podtitulem „můj svět služeb“ je webový portál sdružující poskytovatele všech dostupných služeb na území České republiky. Poskytovatelům služeb nabízí vlastní firemní profil s širokým využitím a stálou marketingovou podporu pro získávání nových zákazníků. Registrace je zdarma, firmy neplatí žádné paušální poplatky. Koncový zákazník najde srozumitelně na jednom místě veškeré informace a hodnocení pro výběr a rozhodnutí o objednání požadované služby. Zákazníci již nemusejí hledat různé služby na různých místech internetu, stačí navštívit Službomat.cz. Kromě webu funguje také na telefonu 841 100 300 za cenu volání jako v rodině. www.sluzbomat.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…