PRIMKY budou Českou republiku reprezentovat i na zahajovacím ceremoniálu OH

14.07.2016 15:18

Jediný český výrobce hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, a.s. se již potřetí stal oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu. Poprvé byli čeští sportovci vybaveni hodinkami značky PRIM na OH v Londýně, Primky zdobily jejich zápěstí i na zimní olympiádě v Soči.

PRIMKY budou Českou republiku reprezentovat i na zahajovacím ceremoniálu OH
Foto: ELTON hodinářská, a.s.
Popisek: Český olympijský tým

Hodinky PRIM CZECH TEAM budou nejen při zahajovacím ceremoniálu, ale po celou dobu konání Olympijských her zdobit zápěstí všech nominovaných sportovců, kteří si je postupně budou vyzvedávat s celou svou výstrojí v OC Quadrio v Praze. A podle reakcí prvních sportovců, kteří si hodinky vyzkoušeli, mohou být novoměstští hodináři se svou prací spokojeni. Jan Kuf, mistr Evropy v moderním pětiboji, je podle svých slov nehodlá sundat z ruky. Další olympionik, ambasador značky PRIM, cyklista Jaroslav Kulhavý, si hodinky vyzkoušel již dříve a stejně jako Kuf pochválil jejich design i praktičnost.

Autorem návrhu letošní speciální edice hodinek PRIM je akademický malíř Milan Jaroš, mj. i tvůrce motivu pro Rio. Cílem designerů a konstruktérů ze společnosti ELTON hodinářská bylo vytvořit hodinky, které by jejich uživatel mohl nosit nejen při outdoorových aktivitách, ale i při společenských příležitostech.

Jako základ olympijské edice PRIM CZECH TEAM je použit model PRIM Pilot. Jeho robustní indexy, které se inspirovaly čísly na přístrojích v kabině stíhačky, připomínají i startovní čísla na dresech sportovců. A stejně jako na leteckých přístrojích, na černém podkladu číselníku jsou barevně zvýrazněny ručky, pro tuto příležitost v barvě české trikolory. Číselníku dominuje zlaté logo Czech Teamu s motivem Emila Zátopka – Nemůžeš? Přidej! - které jako by nám připomínalo, jak čas rychle utíká. Zlatý pásek pak symbolizuje metu všech olympijských sportovců - zlaté medaile.

Aktuálně tedy ELTON hodinářská připravuje celkem 105 personifikovaných hodinek pro všechny nominované sportovce.  Hodinky PRIM CZECH TEAM jsou ale již nyní k dostání také pro olympijské fanoušky a dokonce je možné nechat si na zadní víko vyrýt například jméno. Můžete tak vlastnit své vlastní personifikované hodinky, které Vám budou ještě dlouho připomínat úspěchy, kterých naši sportovci na Olympiádě v RIU dosáhnou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…