Pacienty strakonické nemocnice navštíví klauni

20.04.2016 9:07

Dětské oddělení Nemocnice Strakonice, a. s., navštíví v pondělí 25. dubna klauni. Od devíti do jedenácti hodin tam obveselí malé pacienty, a poté se vydají do Dětského centra při nemocnici.

Pacienty strakonické nemocnice navštíví klauni
Foto: Nemocnice Strakonice
Popisek: Nemocnice Strakonice.

„Do nemocnice přijede pět zdravotních klaunů, kteří se po příjezdu převléknou do kostýmů a půjdou na oddělení obšťastnit děti,“ uvedl ředitel strakonické nemocnice MUDr., Bc. Tomáš Fiala, MBA.

Zdravotní klaun slaví tento rok 15. narozeniny. „Chceme využít příležitosti a oslavit tuto číslovku s těmi, pro které je náš projekt určený. Proto jsme vymysleli  turné po České republice, během nějž navštívíme ta zařízení, která měla o návštěvy zdravotních klaunů zájem, ale která zatím nemůžeme navštěvovat pravidelně.  Jedná se o patnáct zařízení, do nichž zdravotní klauni zavítají poprvé,“ řekla Milena malá ze společnosti Zdravotní klaun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…