Panasonic představuje novou řadu přenosných projektorů LX/LW

07.07.2013 11:24

Vynikající výkon a profesionální funkce v kompaktním, lehkém a ekologickém designu.

Panasonic představuje novou řadu přenosných projektorů LX/LW
Foto: red
Popisek: Panasonic

Společnost Panasonic System Communications Company Europe s potěšením oznamuje uvedení nové řady přenosných projektorů - LX/LW.

Nová řada LX/LW je tvořena čtyřmi modely projektorů. Model PT-LX300 se svítivostí 3 200 lumenů a rozlišením XGA a model PT-LX270 s 2 700 lumeny a rozlišením XGA byly na trh uvedeny na konci června. Model PT-LW271 s 2 700 lumeny a rozlišením WXGA a model PT-LX351 se 3 500 lumeny a rozlišením XGA budou uvedeny na trh v červenci. Řada LX/LW nabízí vynikající výkon v této kategorii projektorů v kompaktním a lehkém těle.

Výkon a design šetrný k životnímu prostředí

Kromě vysokého výkonu má nová řada design šetrný k životnímu prostředí, a je tak optimální pro školní třídy, zasedací místnosti a mobilní firemní prezentaci. Kromě snadné recyklovatelnosti a splnění požadavků na omezení nebezpečných složek (RoHS) má řada LX/LW i velmi tichý provoz. Hladina hluku 29 dB zaručuje, že projektor téměř není slyšet a neruší jednání nebo výuku. Nízká spotřeba energie, obzvláště v pohotovostním režimu a dlouhý cyklus výměny světelného zdroje, až 10 000 hodin, jsou více než vhodné pro intenzivní používání a splnění požadavků na nízké provozní náklady, které vyžadují vzdělávací instituce i podnikatelské subjekty.

Praktické funkce pro řadu aplikací

Řada LX/LW má vstupní HDMI konektor, který usnadňuje konektivitu během jednání či výuky. HD audio i video je možné přehrávat z kompatibilních zařízení, jako jsou počítač, přehrávač DVD nebo AV zesilovač pomocí jednoho kabelu. 8W  reproduktor přehrává silný a čistý zvuk. Jednoduchou výměnu lampy shora zvládne i laik.

Řada LX/LW kombinuje mobilitu a flexibilitu s kvalitou a výkonem. Je ideální pro moderní společnosti a vzdělávací instituce. Další informace naleznete na webu business.panasonic.co.uk.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…