Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG odhalit logistické trendy

19.05.2017 20:01

Jak budou vypadat logistické areály za 10-20 let? Kam směřuje vývoj? Co mají developeři v plánu a jak to odpovídá skutečným potřebám logistiky? Také na tyto otázky odpovídal ředitel developerské společnosti Panattoni Europe Pavel Sovička na tradičním kongresu EASTLOG, který se letos zaměřoval na lidské zdroje a moderní technologie.

Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG odhalit logistické trendy
Foto: Panattoni Europe
Popisek: Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG

Největší logistická událost v České republice tematicky pokrývá celý obor logistiky a současně reflektuje nejnovější trendy. Kongres také významně přispívá k propojení potenciálních partnerů, každoročně se ho zúčastní na 500 účastníků.

„Žijeme v přelomové době. Zatímco před 10 lety přišel zahraniční investor a prakticky kdekoliv bez větších problémů sehnal pracovní sílu, dnes už jsou některé lokality takřka nasycené a firmy se často musí navzájem přeplácet. Investoři, developeři i samosprávy tak čelí novým výzvám. V posledních letech se zaměřujeme více na péči o zaměstnance a jejich přirozené začleňování do místní komunity, což je téma, které vychází z naší dlouhodobé filosofie dobrého souseda,“ sdělil Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro Českou republiku a Slovensko

Program kongresu EASTLOG je unikátní tím, že se jako jediný věnuje úzce specializovaným tématům. Konference a workshopy zahrnují úderné přednášky od špičkových přednášejících i nejnovější případové studie a podnětné diskuse.  Hlavní konferenční část Trendlog byla věnována trendům v logistice a supply chain managementu. Cílem akce je inspirovat a informovat účastníky o aktuálním dění v oboru, a zároveň jim poskytnout prostor pro sdílení názorů a navázaní nových obchodních kontaktů.

O Panattoni Europe

Panattoni Europe je součástí Panattoni Development Company, která je jednou z z největších developerských společností na světě a má v Severní Americe a Evropě 26 poboček. Od zahájení činnosti ve střední Evropě v roce 2005 společnost dokončila dohromady přes 4,7 milionu m2 moderních průmyslových prostor v Polsku, České republice a Německu. Součástí struktury Panattoni Europe je také zvláštní oddělení, které se specializuje na stavby na klíč (build-to-suit – BTS), které přesně odpovídají požadavkům jednotlivých klientů. Mezi klíčové klienty patří společnosti jako Amazon, Arvato Services Polska, Coty Cosmetics, DSV, H&M, Intermarché, Leroy Merlin, ND Logistics, Still, Schenker, Selgros a Tesco. Kromě České republiky má Panattoni Europe kanceláře také v Polsku, Velké Británii, Lucembursku, Německu a také Rumunsku. Více na www.panattonieurope.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…