Panattoni: Robert Dobrzycki jmenován partnerem Panattoni pro celou Evropu

05.05.2014 12:05

Panattoni Europe, jeden z nejvýznamnějších severoamerických a evropských developerů a investorů v oblasti logistických a průmyslových ploch, mění svoji korporátní strukturu a do vedení Panattoni pro celou Evropu dosazuje Roberta Dobrzyckého, který byl doposud zodpovědný za podnikání firmy ve střední a východní Evropě. Robert Dobrzycki byl jmenován Managing Partnerem Panattoni Europe a nově bude spolu s trhy České republiky, Polska a Slovenska zodpovědný také za celý region západní Evropy.

Panattoni: Robert Dobrzycki jmenován partnerem Panattoni pro celou Evropu
Foto: red
Popisek: Panattoni

Robert Dobrzycki pracuje pro Panattoni Europe od roku 2005, kdy zakládal středoevropskou pobočku Panattoni v Polsku. Pod jeho vedením společnost zaujala vedoucí pozici na polském trhu a stala se jedním z nejvýznamnějších developerů ve střední Evropě, kde dnes nabízí přes dva miliony metrů čtverečních připravených průmyslových ploch. V meziročních srovnáních je Panattoni již od roku 2007 vždy na prvním místě žebříčku nejaktivnějších developerů, kdy se firmě daří udržovat podíl neobsazených ploch v její správě na úrovni pouhých dvou procent. Právě tohoto úspěchu si evropské vedení společnosti nejvíce cení.

Povýšení Roberta Dobrzyckého na Managing Partnera Panattoni Europe rozšiřuje jeho pravomoci. I nadále bude dohlížet na regiony České republiky, Polska a Slovenska, nově mu ale přibude také zodpovědnost za region západní Evropy, včetně největšího evropského trhu – Německa. Robert Dobrzycki k tomu říká: „Naše úspěchy ve střední a východní Evropě došly uznání. Jsem vděčný za důvěru, kterou mi Panattoni dala, a zároveň se těším na všechny výzvy a úkoly spojené s dalším rozvojem evropského podnikání společnosti.“

Dobrzycki začal svou kariéru ve firmě Menard Doswell & Co., společnosti zabývající se rozvojem a správou podnikatelských nemovitostí. Pak už svoji kariéru od roku 2005 rozvíjel v Panattoni Europe. Celý svůj profesní život spojil s podnikatelskými nemovitostmi v Polsku a ve střední Evropě. V letech 2008, 2009 a 2011 získal ocenění „Osobnost roku“ a následně v letech 2012 a 2013 „Leadership roku“ v prestižní soutěži CIJ Awards časopisu CIJ Journal. V březnu 2010 byl oceněn titulem „Industry Professional of the Year 2009” porotou CEE Real Estate Quality Awards.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…