Pančochová - Ze Soči rovnou do ŠKODA Parku

18.02.2014 9:10

Olympionička Šárka Pančochová navštívila v sobotu 15. února ŠKODA Park v Praze na Letné.

Pančochová - Ze Soči rovnou do ŠKODA Parku
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

Do Olympijského parku přijela 23tiletá snowboardistka rovnou z letiště, kam přiletěla ze svého účinkování v ruském Soči. Ocenila úžasnou atmosféru i obrovský zájem lidí o atrakce, které pro ně přichystal Česky olympijský svaz společně s jeho partnery.

„Je skvělé, že něco takového v Praze vzniklo a že si každý návštěvník může vyzkoušet řadu olympijských sportů na vlastní kůži,“ uvedla během návštěvy Šárka Pančochová. „Líbí se mi také, jak odsud mohou fanoušci podporovat sportovce zápolící v Soči,“ dodala olympionička, které se po smolném pádu a diskutabilním pátem místě v závodě v Slopestylu dostalo také veliké podpory od fanoušků, zejména prostřednictvím Facebooku. Z hrozivě vypadajícího karambolu se již otřepala a nyní se již těší domů, kde podle svých slov nebyla celých pět měsíců.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…