Pardubický kraj: Modernizace silnice omezí dopravu v Ústí nad Orlicí

26.03.2015 14:50

Pardubice (25. 3. 2014) – Silnici I/14 v Ústí nad Orlicí čeká od pondělí 30. března do 30. června částečná uzavírka. Modernizace povrchu silnice na ulici Moravská od světelné křižovatky u Avionu až po výjezd z města ve směru na Českou Třebovou bude rozdělena na dva úseky.

Pardubický kraj: Modernizace silnice omezí dopravu v Ústí nad Orlicí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

První úsek silnice I/14 od křižovatky s ulicí Třebovskou po čerpací stanici Benzina bude uzavřen do 24. dubna. Objízdná trasa ve směru od Hradce Králové povede po silnici I/14 Ústí nad Orlicí ulicemi Třebovská, Lanškrounská a zpět na silnici I/14, jednosměrně. Délka objízdné trasy je asi dva kilometry. Nákladní doprava ve směru z města Ústí nad Orlicí na Českou Třebovou a veškerý silniční provoz od České Třebové budou vedeny po staveništi a řízeny kyvadlově přenosnou semaforovou soupravou. Silniční provoz ve směru od České Třebové bude veden po staveništi a řízen kyvadlově přenosnou semaforovou soupravou.

Druhý úsek silnice I/14 – čtyřpruh od křižovatky se silnicí II/315 od hotelu Avion po křižovatku s ulicí Třebovskou – bude uzavřen od 25. dubna do 30. června. Obnova živičného krytu bude prováděna po polovině vozovky. Silniční provoz bude v místě stavby převeden na volnou část čtyřpruhové silníce. Objízdná trasa na druhém úseku stavby není stanovena.    

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

16:08 České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

Výroční zpráva Skupiny ČD v tištěné podobě je od letošního roku minulostí. České dráhy zveřejňují ho…