Pardubický kraj: Turistická informační centra mohou žádat o grant

08.06.2015 17:00

Turistická informační centra v Pardubickém kraji mohou nově žádat o příspěvek na provozní náklady prostřednictvím grantového programu. Pardubický kraj ho zřídil pod názvem Podpora činnosti a provozu turistických informačních center v Pardubickém kraji v roce 2015.

Pardubický kraj: Turistická informační centra mohou žádat o grant
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Turistická informační centra si mohou požádat o podporu ve výši dva až 350 tisíc korun. Žádosti je možné podávat od 6. do 27. července,“ informoval krajský radní pro sport, cestovní ruch, volnočasové aktivity a informatiku René Živný. „U tohoto grantového programu není nutná spoluúčast žadatele. Celkem je v programu připraven jeden milion korun,“ dodal krajský radní.

Výzva je zveřejněna na stránkách Pardubického kraje www.pardubickykraj.cz/probihajici-grantove-programy/81489, kde žadatelé najdou všechny podrobnosti ke grantu a podmínky jeho udělení. Výše podpory vychází z dokumentu Aktualizace systému podpory turistických center v Pardubickém kraji II, který schválila Rada Pardubického kraje 18. července 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…