Pardubický kraj hledá vrcholového manažera na řízení nemocnic

24.04.2014 14:59

Kraj chce najít do září letošního roku nového manažera do funkce generálního ředitele nebo generální ředitelky Nemocnic Pardubického kraje. O spojení pěti nemocnic akutní péče do jedné akciové společnosti v čele s generálním ředitelem rozhodlo výraznou většinou hlasů už únorové zastupitelstvo. Rada nyní potvrdila vyhlášení výběrového řízení. Jeho vítěz by se měl své funkce ujmout nejpozději v lednu příštího roku, uzávěrka přihlášek je 15. června 2014.

Pardubický kraj hledá vrcholového manažera na řízení nemocnic
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Chtěli bychom nalézt špičkového odborníka s vizí, který bude pro kraj jako jediného akcionáře garantem naplnění jeho cílů v oblasti akutní lůžkové zdravotní péče,“ říká hejtman Martin Netolický.

„Po uchazečích budeme chtít návrh koncepce řízení a rozvoje akciové společnosti,“ vysvětluje 1. náměstek hejtmana Roman Línek, který je v radě zodpovědný za zdravotnictví a pokračuje: „Měli by mít konkrétní představy nejen o řízení společnosti, ale také o jejím rozvoji, prioritách v odborné, ekonomické, investiční a personální oblasti, ale měl by si být také vědom rizikových faktorů a vazby vedení společnosti na akcionáře.“

Výběrové řízení bude inzerováno v celostátním i lokálním tisku, na pracovních portálech i v odborných periodikách. Plný text najdou zájemci samozřejmě na úřední desce a na webových stránkách Pardubického kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.