Pardubický park Na Špici zazářil. Stal se další Hvězdou Severovýchodu

21.06.2015 11:20

„Vybrat ten nejzajímavější, nebo podle mě nejužitečnější?,“ ptají se hlasující. Obě odpovědi jsou správné. ROP Severovýchod opět vyrazil na cesty v rámci roadshow Hvězdy Severovýchodu, aby vám představil, co užitečného se postavilo, změnilo a vybudovalo v Pardubicích.

Pardubický park Na Špici zazářil. Stal se další Hvězdou Severovýchodu
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

Z velkého množství projektů podpořených evropskými dotacemi jsme vybrali desítku, která reprezentuje široké spektrum aktivit podporovaných z ROP Severovýchod.

Seznámit jste se s nimi mohli v úterý 16. června před Východočeským divadlem. Opět prostor vyplnily velké plakáty s informacemi a krásnými fotografiemi, k ruce vám byly hostesky a „chlapík na chůdách“. Ti všichni vám ochotně představili perly Pardubic. Kolemjdoucí měli možnost hlasovat o ten svůj „nej“. A který projekt si odnesl vítězné vavříny?

„Myslím, že užitečný je park Na Špici. Ten se hodně proměnil a slouží mnoha lidem. Líbí se mi altánek, od kterého si můžu půjčit klíče a s rodinou tu grilovat nebo jen tak relaxovat,“ hodnotí Marek Netolický, jeden z hlasujících.

Akci tradičně provázelo malování na obličej, děti si mohly vybarvovat omalovánky, pro ty starší byly připraveny osmisměrky.

Další týden zavítá roadshow hned na dvě místa, a to do Turnova v úterý 23. června a do Jičína ve středu 24. června, vždy od 13 do 16 hodin. Přijďte za námi a vyberte dalšího finalistu, který na podzim postoupí do velkého finálového kola. Bude se hrát o ceny v podobě herní konzole PS3, koloběžky, rodinného stanu anebo voděodolné kamery. Finále odstartuje v říjnu na webu www.hvezdyseverovychodu.cz, kde už teď najdete všechna zastavení, informace a fotogalerie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…