PartyLite: Vůně podzimu aneb zklidněte mysl po aktivním létě

25.09.2013 14:20

Nové bezpečné a harmonizující svíčky od PartyLite změní podzimní deprese na pozitivní čas plný harmonie; obsahují přírodní aroma, kvalitní bavlněné knoty a mají výdrž až 70 hodin.

PartyLite: Vůně podzimu aneb zklidněte mysl po aktivním létě
Foto: red
Popisek: PartyLite

Čas letních dovolených a výletů je nenávratně pryč a podzimní melancholie se pomalu blíží. Přichází čas, který na řadu lidí působí depresivně a ani zářivé barvy přírody nedokážou toto období prosvětlit. Jednou z cest, jak navodit pohodu a harmonii, zklidnit mysl a připravit se na nadcházející zimu jsou vůně. Společnost PartyLite přináší nově na český trh kolekci vůní, aromatických svíček a originálních dekorací, které navodí tu správnou atmosféru a z každé domácnosti se v tu chvíli stane ten pravý milovaný domov. Určeny jsou pro každého včetně alergiků, astmatiků a dětí a neobsahují žádné životu škodlivé látky. Parafín, z kterého se svíčky vyrábějí, je vysoce kvalitativní a využívá se i v kosmetickém a potravinářském průmyslu.

Čich je sice opomíjeným, ale nesmírně silným smyslem, který aktivizuje naši paměť. Pokud cítíme něco líbivého či známého, mozek to okamžitě zaregistruje a navodí nám náladu, kterou máme s konkrétní vůní spojenou. Proto je dobré cíleně se obklopovat takovými vůněmi, které v nás vzbuzují pocit harmonie, zklidnění a všeobecnou pohodu. Stresu je v dnešním světě více než dost a je třeba proti němu bojovat všemi dostupnými prostředky.  

Voňavý podzim aneb co letos letí

„Podzimní kolekce vůní a dekorací je zaměřena na období, kdy lítostivě vzpomínáme na letní zážitky a jejich absence v nás vyvolává smutek. Naše produkty přinášejí pohodu a působí proti stresu a depresím. Jedna zapálená svíčka dokáže s lidskou psychikou skutečné divy, “ komentovala podzimní produkty PartyLite Martina Pikalová, Senior Regional Vice President pro Českou Republiku. 

Hitem letošního podzimu jsou tematické vůně, které souvisejí s ročním obdobím, ale zároveň umocňují to, co je na něm krásné a pozitivní. Jablečný likér s dýní a Skořicový třpyt cílí na mlsné jazýčky, ale netřeba se při jejich pálení bát zvýšené chuti k jídlu. Moruše a Podzimní záře jsou aroma podzimní přírody a vůně nazvaná U krbu, Jantarové dřevo s vanilkou či Mahagon a jablko navodí pocit večera tráveného v dřevěném srubu daleko od uspěchaného města.

Svíčky malé i velké pro zklidnění těla a duše

„Všechny podzimní vůně jsou k dostání v různorodých variantách provedení, jako jsou soudečky s jedním až třemi knoty, čajové svíčky, vosky do aromalamp či ve formě takzvaných votivek, tedy svíček, které po zapálení mění svou strukturu na kapalinu,“ představila možnosti podzimního sortimentu Martina Pikalová. Pro milovníky moderního designu jsou k dostání i ve formě aromatických olejů s tyčinkami, které uvolňují příjemné aroma i bez hoření. Vonné oleje se dají zakoupit od 245 Kč/10 ml.

Nejvíce originálním domácím vonítkem jsou speciální svíčky Světlo přírody, která mají dřevěný knot. Ten po zapálení praská a vyvolává tak pocit skutečného hořícího ohně. Bez žhavých uhlíků a nepořádku si vychutnáte potěšení z vlastního krbu ve svíčce. Kromě romantického zvuku živého ohně se místností line jedna z šesti jemných vůní, která dokreslí celkovou atmosféru. K dostání jsou za cenu 675 Kč a vydrží minimálně 60 hodin hoření.

Designové dekorace - barevné listí v interiéru

Barevné listí, dýně, jablka a různé podzimní plody, to jsou hlavní motivy nových interiérových dekorací. Svícny jsou určeny pro několik typů svíček od čajových až po votivky a vypadají naprosto autenticky. Vyrobeny jsou z tvrzené pryskyřice, kovu a teplu odolného skla. Tvary svícnů jsou navrženy tak, že samotný plamen svíčky se nemá šanci dostat k dekorativnímu zdobení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…