Pasáž Slunce rozšiřuje nabídku služeb!

06.02.2015 14:20

Jedna z historických dominant Uherského Hradiště, Pasáž Slunce, přichází s rozšířenou nabídkou služeb pro zákazníky. Především díky jedinečné nabídce pomoci podnikatelům a drobným živnostníkům, kteří mohli využít možnosti nájmu prodejních ploch za historicky nejnižší ceny, získala řada prostor nové nájemníky.

Pasáž Slunce rozšiřuje nabídku služeb!
Foto: Synot
Popisek: Hotel Slunce.

Nově tak návštěvníci v pasáži najdou například prodejnu koření, konopnou lékárnu, sportovní potřeby pro děti, dámský butik a v neposlední řadě prodejnu bytového textilu. 

Nový kabát dostala také oblíbená kavárna s dětským koutkem, která nyní přináší také možnost občerstvení: „Snažíme se vycházet zákazníkům maximálně vstříc, proto jsme se rozhodli novým jídelním a nápojovým lístkem zatraktivnit nabídku našich služeb. Lidé si tak u nás mohou nově pochutnat na těstovinách, sendvičích, palačinkách nebo panini. Milovníci zdravé výživy si mohou dopřát také čerstvé ovocné šťávy, cereální výrobky a podobně,“ uvedla Marcela Bakalíková, provozovatelka kavárny, a doplnila: „Současně jsme zútulnili přilehlé prostory, které využívají rodiče k odpočinku či posezení u kávy a děti ke hře. Koutek pro děti, který je jediným v centru města, je nyní navíc vybaven novými herními prvky.“ 

Změna čeká také návštěvníky druhé kavárny – i ta prošla rekonstrukcí a na základě přání mnoha zákazníků nově nabízí skleněný kout, který je určen kuřákům.
Od poloviny března proběhne dále v pasáži zhruba měsíční výstava „reborn“ panenek paní Moniky Chmelařové, kdy umění výroby těchto panenek spočívá v tvoření miminek tak, aby vypadala jako živá.

Na nové nájemce tak v současné době čekají již jen dvě poslední prodejní jednotky.

Čtyřhvězdičkový hotel Slunce s přilehlou obchodní pasáží pochází přibližně z poloviny 16. století. V roce 1997 objekt silně poškodily povodně. Do jeho rozsáhlé rekonstrukce se pustila společnost SYNOT REAL ESTATE, díky níž byl objekt vyhlášen Stavbou roku 2003 Zlínského kraje.

Od této doby je hotel s přilehlou obchodní pasáží vyhledávaným místem známých osobností, turistů i místních obyvatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…