Páteční lyžovačka na Kyčerce pro jedničkáře zadarmo!

28.01.2015 15:01

Překvapení pro úspěšné školáky si připravil SKI areál SYNOT Kyčerka ve Velkých Karlovicích. Každý kluk či holka, navštěvující základní školu s výborným prospěchem, může v pátek lyžovat zadarmo. Podmínka je jediná – ukázat pololetní vysvědčení, na kterém nebudou jiné známky, než jedničky.

Páteční lyžovačka na Kyčerce pro jedničkáře zadarmo!
Foto: Synot
Popisek: Ski areál Kyčerka.

„Podobné akce pro školáky pořádáme každoročně a je o ně velký zájem.  A nejde jen o odměnu za dobrý prospěch. Během následujících týdnů se tak děti mohou těšit například na karneval, soutěže, závody a další akce,“ uvedla Andrea Matyščáková ze Ski areálu SYNOT Kyčerka.

Na sjezdovky připadlo přibližně 20 centimetrů sněhu, takže v současné době již lyžaře čeká více než půlmetrová sněhová nadílka. V provozu jsou velké sjezdovky i dětský park.

Vleky jsou na Kyčerce v provozu denně od 8 do 16 hodiny, večerní lyžování pak každé úterý, čtvrtek a sobotu, vždy od 18 do 21 hodin.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu.

Samozřejmostí je půjčovna lyží a snowboardů, ski servis, několik možností občerstvení přímo u lyžařského svahu a bezplatné parkování. Zájemci o příjemné zimní zážitky se navíc mohou vydat sněžným vozem na jízdu po hřebenech Beskyd nebo se projít zimní přírodou na sněžnicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…