Petr Klimek pro 20 představ: Kdo to zařídí? Lidé, zdraví, bezpečnost, vzdělání, čas, image

19.06.2014 10:00

Lidé, zdraví, bezpečnost, vzdělání, čas a image – šest slov, která vymezují budoucnost za šest let. Do popředí je dává Petr Klimek, starosta Bílovce, ve své představě o budoucnosti Moravskoslezského kraje v roce 2020. A dodává proč. Úvahu najdete na www.20predstav.eu. Klimek je další z osobností a odborníků, kteří sdílejí své odvážné myšlenky a nevyřčené představy o budoucnosti kraje. Přispívají do projektu 20|20 Moravskoslezsko, který má inspirovat nejen lidi zabývající se regionálním rozvojem.

Petr Klimek pro 20 představ: Kdo to zařídí? Lidé, zdraví, bezpečnost, vzdělání, čas, image
Foto: archiv starosty
Popisek: Starosta Bílovce Petr Klimek

„Kraj jako vizionář pochopí, že znalost anglického jazyka není nadstandard, ale je to fundamentální předpoklad pro nalezení uplatnění a konkurenceschopnost,“ dává Klimek jeden ze svých receptů týkajících se vzdělání. Šest let je podle něj „dost dlouhá doba, aby se leccos změnilo a nám se žilo v našem kraji ještě o něco lépe.“

Jak budoucnost Moravskoslezského kraje vidí lékaři, pedagogové, další osobnosti kulturního a politického života? Další příspěvky postupně přibývají na www.20predstav.eu. Diskutovat, hodnotit a sdílet můžete také na www.facebook.com/20predstav a www.twitter.com/20predstav.

Projekt připravila Regionální rada Moravskoslezsko, která je zodpovědná za 20 miliard korun z evropských fondů a zároveň připravuje kraj, místní organizace a lidi na čerpání budoucích evropských miliard v letech 2014-2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…